Εκτός MWC 2020 οι Sony, Amazon και Intel λόγω του κορωνοϊού

Απανωτά πλήγματα για τη διοργάνωση
11 Φεβρουαρίου 2020 09:41
Εκτός MWC 2020 οι Sony, Amazon και Intel λόγω του κορωνοϊού

Μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερες εταιρίες ανακοινώνουν πως δε θα συμμετέχουν στο μεγαλύτερο event smartphone στον κόσμο, το Mobile World Congress, λόγω της απειλής του κορωνοϊού. Πρώτες ήταν οι LG και ZTE, ακολούθησαν οι NVIDIA και Ericsson και τώρα ήρθε η σειρά των Sony, Amazon και Intel.

Καθώς η ασφάλεια και η ευημερία των πελατών, συνεταίρων, media και υπαλλήλων είναι υψίστης σημασίας για εμάς, λάβαμε τη δύσκολη απόφαση να αποσύρουμε τη συμμετοχή μας από το MWC 2020 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Η συνέντευξη Τύπου της Sony τώρα θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου 2020 στις 8:30 μ.μ. ως video μέσω του επίσημου Xperia YouTube καναλιού για να μοιραστούμε νεότερα για τα προϊόντα μας. – Sony

Σε αντίστοιχο μήκος κύματος περί ασφάλειας πελατών και υπαλλήλων κινήθηκαν Intel και Amazon ανακοινώνοντας πως δε θα συμμετέχουν στο MWC 2020.

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με πηγές του CNET και η Samsung αποφάσισε να μειώσει την παρουσία της στην έκθεση με πολλά διοικητικά στελέχη να ακυρώνουν το ταξίδι τους. Ωστόσο δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την Samsung για το θέμα.