Η Virgin Galactic αποκαλύπτει τις διαστημικές στολές της Under Armour

Για να πάτε στο διάστημα με στυλ
20 Οκτωβρίου 2019 11:48
Η Virgin Galactic αποκαλύπτει τις διαστημικές στολές της Under Armour

Μπορεί η NASA να αποκάλυψε τις νέες διαστημικές στολές των αστροναυτών της, η Virgin Galactic όμως θέλει οι πελάτες της να κυκλοφορούν στο διάστημα με λίγο περισσότερο…στυλ. Έτσι, συνεργάστηκε με την Under Armour και αποκάλυψε τις στολές που θα φορούν οι διαστημικοί τουρίστες στις πτήσεις της.

Η βάση της στολής μοιάζει με κάτι που θα φορούσε κανείς σε ένα χειμερινό τρέξιμο, με την UA να έχει ενσωματώσει την RUSH τεχνολογία υφάσματος που υπόσχεται να ρυθμίζει τη θερμοκρασία και τον ιδρώτα του σώματος.

Η ίδια η στολή έρχεται στην ίδια σκούρα μπλε απόχρωση, αλλά με χρυσαφιές πινελιές εμπνευσμένες από τις ακτίνες του Ήλιου. Διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα επικοινωνίας και αρκετές τσέπες, μία από τις οποίες είναι διάφανη και στο ύψος της καρδιάς για την τοποθέτηση κάποιας κάρτας πληρώματος. Στο πίσω μέρος έχει ένα σχέδιο που καταγράφεται η ιστορία της αεροπλοΐας.

Τέλος, υπάρχουν οι ασορτί μπότες, εμπνευσμένες από τα υποδήματα των οδηγών αγώνων ταχύτητας, όντας εξαιρετικά ελαφριές, ανθεκτικές και άνετες.

Η Virgin Galactic ετοιμάζεται για τις πρώτες τουριστικές πτήσεις στο διάστημα και έχει μία λίστα αναμονής 600 επιβατών από 58 χώρες που ήδη έχουν δώσει προκαταβολή για να κλείσουν τις θέσεις τους.