Galaxy Watch Active και Galaxy Fit: Αποκαλύφθηκαν τα νέα wearables της Samsung

Καθώς και τα νέα ασύρματα Galaxy Buds ακουστικά
21 Φεβρουαρίου 2019 19:20
Galaxy Watch Active και Galaxy Fit: Αποκαλύφθηκαν τα νέα wearables της Samsung

Στο πλαίσιο του Unpacked 2019 event της, η Samsung παρουσίασε μια σειρά από νέα wearables. Συγκεκριμένα, είδαμε τα Galaxy Watch Active και Galaxy Fit, καθώς και τα νέα ασύρματα Galaxy Buds ακουστικά.

Ξεκινώντας με το Watch Active, πρόκειται για ένα αθλητικό smartwatch το οποίο έχει πιο μινιμαλιστικό κυκλικό σχεδιασμό σε σχέση με το κανονικό Galaxy Watch. Το ρολόι τρέχει μια ειδική έκδοση του Tizen OS της εταιρίας που αλλάζει το user interface, δείχνοντας περισσότερα στατιστικά που αφορούν την αθλητική δραστηριότητα του χρήστη. Συνεχίζοντας, το Active είναι εξοπλισμένο με μια 1.1 ιντσών οθόνη 360 x 360 ανάλυσης, με τον διπύρηνο Exynos 9110 στα 1.15GHz να αναλαμβάνει τα χρέη του CPU, συνοδευόμενος από 768MB RAM. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος ανέρχεται στα 4GB.

Η τιμή του θα φτάνει τα €249 και η κυκλοφορία του είναι προγραμματισμένη για τις 8 Μαρτίου. Στην αγορά θα καταφθάσουν τα εξής χρώματα: μαύρο, ασημί, ροζ  και μπλε.

Συνεχίζοντας, είδαμε και τα Galaxy Fit/Galaxy Fit e. Πρόκειται για δύο ελαφριά και διακριτικά fitness trackers, τα οποία είναι σχεδιασμένα για να καταγράφουν την αθλητική σας δραστηριότητα, ενώ υπάρχουν και μερικά πιο προηγμένα χαρακτηριστικά όπως λεπτομερής ανάλυση ύπνου και διαχείριση άγχους.

Τέλος, η εταιρία παρουσίασε και τα νέα της ασύρματα ακουστικά, τα Galaxy Buds. Οι ομοιότητες με τα AirPods της Apple είναι πολλές, αλλά η πρόταση της Samsung έχει κάπως πιο διακριτικό σχεδιασμό. Την ηχητική εμπειρία έχει επιμεληθεί η AKG, ενώ χαρακτηριστικά όπως το ‘Enhanced Ambient Sound’ σας επιτρέπουν να ακούτε ότι συμβαίνει τριγύρω σας ακόμα και όταν τα φοράτε, με το ‘Adaptive Dual Microphone’ να μπορεί να μεταφέρει τη φωνή σας καθαρά ακόμα και σε περιβάλλοντα με θόρυβο. Η μπαταρία τους φορτίζεται μέσα από τη θήκη τους, η οποία υποστηρίζει και ασύρματη φόρτιση. Με μια σύντομη φόρτιση των 15 λεπτών μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για σχεδόν 2 ώρες.