One UI 6.1: Το σημαντικό update της Samsung “ρολάρει” από σήμερα – Οι συσκευές που το υποστηρίζουν

Τεράστια μέρα για την εταιρία
02 Μαΐου 2024 20:04
One UI 6.1: Το σημαντικό update της Samsung “ρολάρει” από σήμερα – Οι συσκευές που το υποστηρίζουν

Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για την Samsung και τους κατόχους παλαιότερων συσκευών της, καθώς “ρολάρει” το νεότερο update της. Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες παλιών τηλεφώνων της εταιρίας μπορούν και κατεβάζουν από σήμερα, 2 Μαΐου το One UI 6.1, το οποίο φέρνει πολλά νέα και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, αλλά και την Galaxy AI.

Το One UI 6.1 βρίσκεται ήδη εγκατεστημένο σε 9 εκατομμύρια συσκευές παγκοσμίως, αλλά αυτός ο αριθμός αναμένεται να εκτοξευθεί τον επόμενο καιρό, καθώς από σήμερα μπορούν να το κατεβάσουν περισσότεροι χρήστες.

Πιο συγκεκριμένα, η ενημέρωση έγινε διαθέσιμη σε όλα τα Samsung Galaxy S22, στα Galaxy S21, αλλά και στα αναδιπλούμενα τηλέφωνα Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Flip3, Galaxy Z Fold4 και Galaxy Z Fold3.

Ωστόσο, τα Galaxy S21 και Galaxy Z Fold3 δεν λαμβάνουν όλες τις νέες AI λειτουργίες. Οι συσκευές που λαμβάνουν όλες τις AI δυνατότητες όπως τα Circle to Search with Google, Chat Assist, Interpreter, Live Translate, Note Assist, Transcript Assist, Browsing Assist, Generative Edit, Edit Suggestion και AI-Generated Wallpaper είναι τα Galaxy S22, S22+, S22 Ultra, Z Fold4, Z Flip4, Tab S8, Tab S8+ και Tab S8 Ultra.

Η Galaxy AI έρχεται σε παλιότερες συσκευές της Samsung!

Τα Galaxy S21, S21+, S21 Ultra, Z Flip3 και Z Fold3 θα λάβουν μόνο τα Circle to Search και Magic Rewrite. Να σας υπενθυμίσουμε, όμως, ότι η Galaxy AI δε θα είναι για πάντα δωρεάν, αφού η εταιρία έχει ενημερώσει ότι θα βρίσκεται σε δωρεάν μορφή μέχρι το τέλος του 2025.

Η νέα ενημέρωση των συσκευών ξεκίνησε στην Κορέα και κατά πάσα πιθανότητα θα την δείτε και εσείς στη συσκευή σας τις επόμενες ώρες/μέρες.

Tags: