Αυτό είναι το νέο MasterCase H500 από την Cooler Master

Με δύο διαφορετικές προσόψεις
05 Ιουλίου 2018 04:45
Αυτό είναι το νέο MasterCase H500 από την Cooler Master

Η Cooler Master παρουσιάζει το νέο PC case της από τη σειρά H, το MasterCase H500. Το κουτί έρχεται με δύο διαφορετικές προσόψεις για να διαλέξετε, είτε για αυξημένο airflow, είτε για πιο εντυπωσιακό design. Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

"Αϊντχόβεν, Ολλανδία – Η Cooler Master, ηγέτιδα δύναμη στον χώρο των εξαρτημάτων και των περιφερειακών, προσθέτει το νέο MasterCase H500 στην σειρά Η. Με εμβληματικούς 200mm ανεμιστήρες και δύο παρεχόμενες προσόψεις, για αυξημένο airflow ή ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα, το MasterCase H500 αυξάνει τις επιλογές σου.

 Το MasterCase H500 είναι το νεότερο case της σειράς Η, με τα MasterCase H500M και MasterCase H500P να βρίσκονται ήδη στην αγορά. Με αντίστοιχη σχεδιαστική προσέγγιση και διατηρώντας όλα τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς, το νέο MasterCase H500 είναι μια απλούστερη πρόταση για τον gamer που αναζητά απροβλημάτιστη εμπειρία χρήσης, ευκολία στην μεταφορά καθώς και την επιλογή για αυξημένο airflow.

Ο έλεγχος των προεγκατεστημένων 200mm RGB ανεμιστήρων γίνεται από τον παρεχόμενο controller. Στο επάνω panel υπάρχει δυνατότητα για την προαιρετική εγκατάσταση ενός ακόμα 200mm ανεμιστήρα. Επιγραμματικά, τα βασικότερα χαρακτηριστικά του MasterCase H500 είναι:

  • Mesh & διάφανη πρόσοψη: Αυξημένο airflow ή εντυπωσιακή παρουσία; Επίλεξε ανάμεσα στην mesh και την διάφανη πρόσοψη που θα βρεις εντός της συσκευασίας.
  • Δύο 200mm RGB ανεμιστήρες & controller: Οι δύο RGB ανεμιστήρες και ο παρεχόμενος RGB controller, προσθέτουν τόσο στην εικόνα όσο και στην ψύξη του συστήματος.
  • Υποστήριξη ψυγείων: Στο εμπρός μέρος μπορεί να εγκατασταθεί ψυγείο υδρόψυξης μέχρι και 360mm. Στο επάνω, μέχρι και 280mm. Επιπλέον, υποστηρίζεται και η εγκατάσταση 200mm ψυγείου.
  • Δείξε το hardware σου: Το σκούρο tempered glass πλαϊνό και ο RGB φωτισμός αναδεικνύουν το hardware που έχεις επιλέξει.
  • Μαγνητικό φίλτρο σκόνης: Το μεγάλο αλλά διακριτικό φίλτρο σκόνης στο επάνω μέρος, αφήνει μόνο τον αέρα να εισέλθει στο case.
  • Covers για καθαρό look: Δείξε το καθαρό σου build. Τα παρεχόμενα cable και PSU covers βοηθούν να το πετύχεις με ευκολία.
  • Λαβή μεταφοράς: Το υπερυψωμένο πάνω μέρος της πρόσοψης λειτουργεί και ως ένα ασφαλές σημείο για την εύκολη μεταφορά του συστήματός σου.

Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με μια πλειάδα σχεδιαστικών λεπτομερειών που δεν αναφέρθηκαν, προσθέτουν σημαντικά στην εμπειρία χρήσης. Δυο χαρακτηριστικά παραδείγματα· το tempered glass πλαϊνό που συγκρατεί επάνω του τις δύο βίδες εγκατάστασης έτσι ώστε να μην τις χάσεις ποτέ, καθώς και τα SSD mounts στο χώρο πίσω από την μητρική που δεν απαιτούν χρήση εργαλείων, αλλά συγκρατούν αποτελεσματικά τον SSD σου ακόμα και κατά τις μετακινήσεις. Στις τελευταίες, θα σε βοηθήσει σημαντικά και η βολική λαβή στο επάνω μέρος του case. Επισκέψου το link και μάθε περισσότερα για το MasterCase H500.

Τιμή & Διαθεσιμότητα

Το MasterCase H500 θα είναι διαθέσιμο εντός του τρέχοντος μήνα με προτεινόμενη τιμή λιανικής 119.90€."