Το ξενοδοχείο Hilton του Παναμά έχει μια σουίτα ειδικά διαμορφωμένη για gamers

Όταν η Alienware συνάντησε τους χώρους εστίασης
22 Απριλίου 2018 09:38
Το ξενοδοχείο Hilton του Παναμά έχει μια σουίτα ειδικά διαμορφωμένη για gamers

Οι αποδράσεις αναψυχής είναι αδιαμφισβήτητα ανάγκη όλων μας, πέραν όμως του προορισμού των διακοπών μας, μέλημα αποτελεί και η εύρεση του κατάλληλου ξενοδοχείου, αφού εντός του έχουμε την ανάγκη να βρούμε όλα εκείνα που θα μας προσφέρουν απλόχερα μια εμπειρία χαλάρωσης, μακριά από τα άγχη και τα προβλήματα της καθημερινότητας που συναντάμε πίσω στο σπίτι. Από μήνες του μέλιτος, σε ολιγοήμερες διακοπές με φίλους, μέχρι επαγγελματικά ταξίδια, οι σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες παρέχουν όλα τα κομφόρ έτσι ώστε να εξυπηρετήσουν κάθε ανάγκη των πελατών τους.

Πόσοι από εμάς λοιπόν δεν οραματιστήκαμε μια σουίτα -ένα δωμάτιο βρε αδερφέ- ειδικά διαμορφωμένο να φέρει λίγη από την αίγλη του διακαή gaming πόθου μας; Πόσο μάλλον σε περιοχές όπου συνάδουν γεωγραφικά με μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του είδους, αυτή του SASGSE στον Παναμά. Ευτυχώς για εμάς, την ίδια ιδέα φαίνεται να είχε και η μονάδα του Hilton στην περιοχή, αφού σύμφωνα με αναφορές του Xataka, ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου έχει διαμορφωθεί ακριβώς γι' αυτόν τον σκοπό, την "επίπλωση" του οποίου έχει επιμεληθεί αποκλειστικά η Alienware της Dell.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, πρόκειται πραγματικά για ένα πληρέστατο gaming room, όνειρο θα έλεγε κανείς του κάθε gamer. Από τη μεγάλη οθόνη 4K ανάλυσης, σε ένα "διαστημικό" PC setup, μέχρι την gaming καρέκλα με τον πολυκάναλο ήχο, το Oculus Rift, τα laptops (ναι, πληθυντικός!) για εκείνους που προτιμούν την άνεση του κρεβατιού, καθώς παίζουν το αγαπημένο τους παιχνίδι, τον RGB φωτισμό ολόκληρου του χώρου, καθώς ακόμη και τα διακοσμητικά μαξιλάρια. Εντός του θα βρείτε πολύ περισσότερο απ' όσα χρειάζεστε για ένα αδιάκοπο gaming-session μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, φυσικά με το ανάλογο -δυσβάσταχτο και μη εύκολα ευκαταφρόνητο- κόστος.

Μια βραδιά στο εν λόγω δωμάτιο θα σας κοστίσει περίπου $350 δολάρια, όχι υπερβολικά πολλά αν αναλογιστεί κανείς το πλήθος του εξοπλισμού που θα έχετε στη διάθεση σας όλες αυτές τις ώρες, συνάμα της διαμονής, του φαγητού και των ενεργειακών ποτών (αφού η χρήση του ψυγείου συμπεριλαμβάνεται στην τιμή*). Περισσότερα μπορείτε να απολαύσετε στο ακόλουθο βίντεο: