Western Digital 4K ready SSD για το απόλυτο gaming

Η νέα πρόταση της εταιρίας
07 Απριλίου 2018 06:35
Western Digital 4K ready SSD για το απόλυτο gaming

Η Western Digital απευθυνόμενη στους hardcore gamers, αποκάλυψε το νέο της 4K ready NVME “gaming” SSD. Σύμφωνα με την εταιρία, το νέο προϊόν ενσωματώνει κάποιες αλλαγές στο σχεδιασμό των παραδοσιακών SSDs, οι οποίες αφαιρούν τα λεγόμενα bottlenecks.

Οι σημερινές εφαρμογές του gaming απαιτούν αυξημένες δυνατότητες του PC και αυτό απλά θα συνεχίσει να γίνεται πιο έντονο. Με τη νέα αρχιτεκτονική και το νέο controller, ο Black SSD της Western Digital ενσωματώνει τη 3D NAND τεχνολογία με το NVMe interface για να προσφέρει νέα επίπεδα απόδοσης. Είτε είναι ένα νέο gaming σύστημα ή ένα video-editing workstation, τα καινοτόμα NVMe θα υποστηρίξουν πολλά από τα ήδη υπάρχοντα και μελλοντικά περιβάλλοντα που επιτρέπουν στα δεδομένα να ευδοκιμήσουν. – Mark Grace, Αντιπρόεδρος Devices Business Unit, Western Digital

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του SSD συναντάμε ταχύτητες ανάγνωσης έως 3.400MB/s για τα μοντέλα χωρητικότητας 1TB και 500GB, και ταχύτητες εγγραφής έως και 2.800MB/s. Διαθέσιμα θα υπάρξουν τρία μοντέλα στα 250GB, 500GB και 1TB με τιμές $120, $230 και $450 αντίστοιχα.