Νέα σειρά MasterBox Q300 από την Cooler Master

Με έμφαση στο modularity
02 Μαρτίου 2018 06:43
Νέα σειρά MasterBox Q300 από την Cooler Master

Δύο νέα PC cases παρουσίασε η Cooler Master από τη σειρά MasterBox. Τα Q300P και Q300L υποστηρίζουν τόσο mATX όσο και full-sized ATX μητρικές, ενώ δίνεται έμφαση στο modularity και στην εύκολη μεταφορά. Περισσότερες λεπτομέρειες στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

Αϊντχόβεν, Ολλανδία – Η Cooler Master, ηγέτιδα δύναμη στον χώρο των εξαρτημάτων και των περιφερειακών ανακοινώνει σήμερα την σειρά MasterBox Q300. Με έμφαση στο μέγεθος, τις δυνατότητες, την εύκολη μεταφορά και το modularity, δύο νέα cases προστίθενται στις επιλογές σου.

Παρά την συμβατότητα με mATX μητρικές, τα MasterBox Q300P και Q300L υποστηρίζουν full-sized ATX τροφοδοτικό καθώς και μέχρι και 240mm ψυγείο υδρόψυξης στο εμπρός μέρος. Τα Q300P και Q300L αποτελούν μια ιδανική πλατφόρμα για μικρά και φορητά gaming συστήματα, που πληρούν όμως όλες τις προδιαγραφές για πολύωρο και απαιτητικό gaming.

“Οι επιλογές στην αγορά των mATX cases δεν είναι τόσες όσες θα ήθελε η κοινότητα” αναφέρει ο case general manager της Cooler Master, Matteo Stracciari. “Οι χρήστες που έψαχναν ένα μαζεμένο και ιδιαίτερο gaming case σίγουρα θα αγκαλιάσουν την σειρά Q300.”

Ευελιξία στο building

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία της σειράς Q300 είναι το I/O panel που μπορεί να εγκατασταθεί σε συνολικά έξι διαφορετικές θέσεις, με επιλογές για το εμπρός, πάνω και κάτω μέρος και των δύο πλευρών. Αυτό επιτρέπει στην Q300 σειρά να μπορεί να τοποθετηθεί με πλήρη λειτουργικότητα ακόμα και σε μικρότερα από τα συνήθη σημεία του σπιτιού ή του γραφείου.

 

Μικρό μέγεθος με υποστήριξη για ATX τροφοδοτικό

Παρά το mATX form factor, η σειρά MasterBox Q300 μπορεί να φιλοξενήσει full-sized ATX τροφοδοτικό διασφαλίζοντας έτσι ότι το σύστημά σου θα έχει στην διάθεσή του άπλετη ισχύ. Πίσω από την μητρική, 28mm χώρου βρίσκονται στην διάθεσή σου για να οργανώσεις τα καλώδια με τον βέλτιστο τρόπο.

MasterBox Q300L

Η εισαγωγική επιλογή, χαρακτηρίζεται από τα ιδιαίτερης αισθητικής φίλτρα σκόνης στο επάνω και εμπρός panel. Η συγκράτησή τους γίνεται μαγνητικά. Έτσι, μπορούν να αφαιρεθούν με απλό τρόπο για ευκολότερο καθάρισμα. Επιπλέον, το case μπορεί να εγκατασταθεί οριζόντια ή κάθετα, ανάλογα με τις προτιμήσεις σου. Όταν καταλήξεις με τον προσανατολισμό, μετακίνησε και το I/O panel στο σημείο σε εξυπηρετεί καλύτερα.

MasterBox Q300P

Εύκολη μεταφορά και RGB φωτισμός

Η προσθήκη των τεσσάρων λαβών καθιστά το Q300P χαρακτηριστικά εύκολο στην μεταφορά και έτσι, ιδανικό για LAN συνθέσεις. Η DarkMirror πρόσοψη και το επάνω panel χαρίζουν ένα ιδιαίτερο τόνο στην όλη παρουσία. Οι δύο προεγκατεστημένοι 120mm RGB ανεμιστήρες μπροστά και ο φωτισμός στο επάνω μέρος κυριαρχούν στην εικόνα του Q300P. Ένας RGB controller με δυνατότητα σύνδεσης στον διακόπτη reset του case περιέχεται στη συσκευασία, για την περίπτωση που η μητρική σου δεν διαθέτει RGB δυνατότητες.

Με αρχή αυτά τα δύο cases, όλες οι μελλοντικές προσθήκες της σειράς Q300 θα είναι συμβατές μεταξύ τους, επιτρέποντας έτσι να εξελίξεις το mATX σύστημά σου.

Τιμή & Διαθεσιμότητα

Τα MasterBox Q300L & MasterBox Q300P είναι άμεσα διαθέσιμα με προτεινόμενες τιμές λιανικής 49,90€ & 89,90€, αντίστοιχα."