Νέα διαρροή του Huawei P20 δείχνει πόσο μοιάζει με το iPhone X

Οι τελευταίες αναφορές και φωτογραφίες δεν κρύβουν τις ομοιότητες
27 Φεβρουαρίου 2018 05:00
Νέα διαρροή του Huawei P20 δείχνει πόσο μοιάζει με το iPhone X

Τον τελευταίο καιρό έχουν υπάρξει αρκετές ειδήσεις για την αναμενόμενη συσκευή της σειράς P της Huawei. Την τελευταία φορά που αναφερθήκαμε σε αυτή, οι φήμες έκαναν λόγο για επαναστατικό σύστημα τριπλής οπίσθιας κάμερας, κάτι το οποίο σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, μάλλον δε θα βρεθεί στο τελικό προϊόν.

Ο γνωστός και αξιόπιστος leaker στον κόσμο της τεχνολογίας, Evan Blass, για ακόμη μια φορά, προς έκπληξη όλων, κατάφερε να βρει φωνογραφικό υλικό από την νέα συσκευή της Huawei, η οποία φαίνεται να είναι εμπνευσμένη από το τελευταίο κινητό της Apple, iPhone X. Στην ανάρτηση του @evleaks, η συσκευή απεικονίζεται και από τις δύο μεριές και οι ομοιότητες είναι αδιαμφισβήτητες.

Το πρώτο χαρακτηριστικό που επικεντρωνόμαστε είναι η διπλή οπίσθια κάμερα η οποία, όπως και στο iPhone X βρίσκεται σε κάθετη εγκατάσταση. Το πίσω μέρος του P20 είναι κατασκευασμένο και αυτό από γυαλί, κάτι το οποίο μας κάνει να πιστεύουμε πως το χαρακτηριστικό της ασύρματης φόρτισης θα κάνει την εμφάνιση του και εδώ. Η οθόνη του κινητού προσπαθεί να καλύψει όλο το μπροστινό μέρος της συσκευής, ωστόσο κόβεται από ένα σημείο στην κορυφή που έχει τοποθετηθεί το ακουστικό καθώς και το κάτω μέρος αφού η Huawei επέλεξε να τοποθετήσει εκεί τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Ακόμα δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση όσον αφορά το Huawei P20. Η προγραμματισμένη ημερομηνία παρουσίασης της συσκευής από την εταιρία είναι 27 Μαρτίου, σε event που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι.