Samsung Galaxy S9: Διαρροή των τεχνικών χαρακτηριστικών του

Μαθαίνουμε για κάμερα, RAM και αποθηκευτικό χώρο
08 Ιανουαρίου 2018 06:00
Samsung Galaxy S9: Διαρροή των τεχνικών χαρακτηριστικών του

Το Samsung Galaxy S9 απέχει μόλις μερικές εβδομάδες από την κυκλοφορία του και όπως συνηθίζεται με όλα τα πολυαναμενόμενα προϊόντα τεχνολογίας, υπήρξαν κάποιες διαρροές σχετικά με διάφορα τεχνικά χαρακτηριστικά του τηλεφώνου, προϊδεάζοντάς μας για το τελικό προϊόν.

Ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι η Samsung στις 22 Δεκεμβρίου του 2017 έκανε αίτηση για το trademark της φράσης The Camera. Reimagined.” κάτι που υπονοεί πως η Samsung πρόκειται να χρησιμοποιήσει την κάμερα του S9 και S9+ ως selling point των συσκευών. Τα Galaxy S9 και S9+ θα έρθουν εξοπλισμένα με μία μονή και διπλή κάμερα αντίστοιχα.

Στον τομέα της μνήμης τώρα, οι ναυαρχίδες της Samsung θα έρθουν εξοπλισμένες με 64GB , 128Gb και 256GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης. H μνήμη RAM θα είναι 4GB για το S9 και 6GB για το S9+. Επίσης υπάρχουν πολλές βάσιμες εικασίες για την κυκλοφορία ενός μοντέλου με 512GB αποθηκευτικού χώρου.

Ενδεχομένως η Samsung να ανακοινώσει τα νέα της τηλέφωνα στο Mobile World Congress (MWC) που θα διεξαχθεί στην Βαρκελώνη τέλη Φεβρουαρίου.