Αυτά είναι τα Infarex M10 & R10 της ADATA 

RGB gaming ποντίκι και mousepad

Αυτά είναι τα Infarex M10 & R10 της ADATA

Εντός της καρδιάς των γιορτινών ημερών, η γνωστή σε όλους ADATA προέβη στην ανακοίνωση των δύο νέων της περιφερειακών συσκευών. Λόγος για το gaming Infarex M10 ποντίκι, και το αντίστοιχου ύφους Infarex R10 mousepad. Εν έτη 2018 είναι δύσκολο να κυκλοφορήσει στην αγορά περιφερειακό που κινείται θεματικά γύρω από τα παιχνίδια και να μη φέρει τουλάχιστον RGB φωτισμό, έτσι και τα δύο προϊόντα της εταιρίας δεν αποτελούν εξαίρεση.


Το Infarex R10 αποτελεί ένα μεσαίου μεγέθους (350mm x 250mm) πλαστικό pad που φέρει ένα πολύχρωμο στεφάνι (όπως το Firefly της Razer), ο φωτισμός του οποίου ανταποκρίνεται σε εννέα διαφορετικά προ-ρυθμισμένα μοτίβα. Μεταξύ αυτών συναντάμε επτά στατικά χρώματα, ένα παλμικό και ένα που θυμίζει το ‘ουράνιο τόξο’, με την εναλλαγή μεταξύ τους να γίνεται μέσω του touch κουμπιού που βρίσκεται στην επιφάνεια της συσκευής. Το Infarex M10 από την άλλη αποτελεί ένα fps τύπου ποντίκι προσφέροντας πέντε συνολικά κουμπιά, σε ένα κατά τα άλλα συνηθισμένο σχεδιασμό. Αν και δεν έχει γίνει εκτενής αναφορά στις τεχνικές προδιαγραφές του, φαίνεται να κινείται στα 125Hz παρά το σύνηθες 1000Hz ultrapolling της εποχής.

Προϊόν

Adata Infarex M10

Είδος Αισθητήρα

Oprical

DPI

800/1600/2400/3200

Κουμπιά

5

Φωτισμός

Full RGB Color

Δίαυλος

USB 2.0

Διαστάσεις

65 x 120 x 35mm

Βάρος

145g

Άγνωστες παραμένουν τόσο η ημερομηνία κυκλοφορίας και των δύο προϊόντων όσο και η τιμή τους, με την εταιρία να έχει κάνει ξεκάθαρο πως έχουμε να κάνουμε με ένα combo και όχι με δύο ξεχωριστές συσκευές.

0 σχολια