Garmin Activity Tracker με GPS

Παρουσιάστηκε στην IFA 2017
04 Σεπτεμβρίου 2017 11:20
Garmin Activity Tracker με GPS

Το Vivosport Fitness Band παρουσίασε η Garmin στην έκθεση IFA 2017 που διεξάγεται στο Βερολίνο. Το νέο smartwatch-fitness band διαθέτει πομπό GPS για την πιο ακριβή καταγραφή της προπόνησης του χρήστη. Σε συνεργασία με το νέο application της εταιρίας μπορεί να παρακολουθεί δραστηριότητες όπως ποδηλασία, τρέξιμο και μυικές ασκήσεις όπως τα βάρη, κάνοντάς το ιδανικό για προπονήσεις σε κλειστούς αλλά και ανοιχτούς χώρους.

Στην always-on Chroma οθόνη του, μπορεί να τροφοδοτεί τους χρήστες με έξυπνες ειδοποιήσεις και πληροφορίες για την άσκησή τους. Η εταιρία δηλώνει πως το Vivosport Fitness Band έχει αυτονομία έως και 7 ημέρες σε κατάσταση smartwatch ενώ με το GPS ενεργοποιημένο η διάρκεια μειώνεται στις 8 ώρες.

Με το Vivosport παίρνετε το καλύτερο smart activity tracker σε έναν πολύ λεπτό και πολύ όμορφο σχεδιασμό. - Dan Bartel, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων της Garmin

H συσκευή είναι ανθεκτική στον νερό ενώ διαθέτει το σύστημα παρακολούθησης VO2max. Το Vivosport είναι, ίσως, το μόνο smart band που επιτρέπει τον διαμοιρασμό αυτών των δεδομένων με επιλεγμένους τρίτους, όπως προπονητές ή γιατρούς.

Η συσκευή δε θα αργήσει να γίνει διαθέσιμη, με συνιστώμενη τιμή λιανικής τα $199.99 .