Η JBL ανακοίνωσε τα Free, ασύρματα ακουστικά της

Υπόσχονται 24 ώρες συνεχόμενης χρήσης
02 Σεπτεμβρίου 2017 04:57
Η JBL ανακοίνωσε τα Free, ασύρματα ακουστικά της

Αν σας ενοχλούν τα καλώδια, θα χαρείτε να μάθετε πως κατά τη διεξαγωγή της φετινής έκθεσης IFA, η JBL ανακοίνωσε τα δικά της ασύρματα ακουστικά. Λόγος για τα JBL Free.



Πρόκειται για ένα ζευγάρι ασύρματων, in-ear ακουστικών όπως εκείνα των Apple, Samsung και άλλων κατασκευαστών, αλλά σε αντίθεση με εκείνα, η εταιρία υπόσχεται έως και 24 ώρες χρήσης. Στα των χαρακτηριστικών τους θα βρει κανείς την απόκριση τους μεταξύ των 10Hz και των 22kHz συχνοτήτων, τους 5.8mm οδηγούς τους, ενώ το βάρος τους δεν ξεπερνά τα 99γρ. Σύμφωνα με τη JBL, ο χρήστης μπορεί να τα αξιοποιήσει όπως εκείνος επιθυμεί, ως ένα ζευγάρι "κοινών" ακουστικών, κάνοντας χρήση του ενός μόνο τη φορά, ή και για την απάντηση φωνητικών κλήσεων, αφού στα χαρακτηριστικά τους συγκαταλέγεται και ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο. Όπως και με τις άλλες προσεγγίσεις, η θήκη των ακουστικών θα αναλαμβάνει το ρόλο του power-bank, φωτίζοντας τα όσο εκείνα βρίσκονται τοποθετημένα στις ειδικές υποδοχές.

Η τιμή των JBL Free έχει οριστεί στα $149 δολάρια, με τι διάθεση τους να ξεκινά τον Οκτώβριο σε δυο αποχρώσεις, λευκό και μαύρο.