Γνωρίστε τα Alloy Elite & Alloy FPS Pro

Τα δυο νέα gaming πληκτρολόγια της HyperX
18 Ιουλίου 2017 14:06
Γνωρίστε τα Alloy Elite & Alloy FPS Pro

Το κομμάτι της εταιρίας Kingston που ειδικεύεται στα gaming περιφερειακά, HyperX, ανακοίνωσε δύο νέα μηχανικά πληκτρολόγια, ως μέρος της γνωστής σειράς Alloy, τα Alloy Elite και Alloy FPS Pro.

Το Alloy Elite μηχανικό πληκτρολόγιο έρχεται εξοπλισμένο με το κόκκινο LED backlight που μας έχει συνηθίσει η εταιρία. Είναι κατασκευασμένο από ένα μεταλλικό frame που προσφέρει μεγαλύτερη στιβαρότητα ενώ φέρει ειδικά keys που έχουν να κάνουν με τον έλεγχο πολυμέσων. Επιτρέπει το USB 2.0 passthrough, έχει ανάγλυφα κουμπιά για τα WASD και επικαλυμμένο με ύφασμα καλώδιο. Κάνει χρήση των CHERRY MX διακοπτών και ως premium keyboard, υποστηρίζει N-Key rollover.

Το Alloy FPS Pro αποτελεί την tenkeyless επιλογή του Alloy FPS. Όπως και το Elite έτσι και αυτό επιτρέπει USB 2.0 passthrough, φέρει ανάγλυφα κουμπιά για το WASD, έχει επικαλυμμένο με ύφασμα καλώδιο και υποστηρίζει N-Key rollover.

Η διάθεση των πληκτρολογίων αναμένεται για τις 21 Αυγούστου, με τις τιμές των προϊόντων να έχουν οριστεί στα $109.99 kai $79.99 αντίστοιχα.