Γνωρίστε το Omen X της HP

To desktop PC που γίνεται VR σακίδιο πλάτης
08 Ιουνίου 2017 00:39
Γνωρίστε το Omen X της HP

Ανανεώνοντας το περσινό VR backpack, Omen, η HP προέβη στην παρουσίαση του Omen X, ενός VR σακιδίου πλάτης που μέσω ενός dock γίνεται ένας κανονικός σταθερός υπολογιστής. Με αυτόν τον τρόπο η εταιρία προσπαθεί να φέρει τα θετικά και των δύο κόσμων κάτω από ένα μηχάνημα.



Ο υπολογιστής έρχεται εξοπλισμένος με τους Intel Core i5/i7, Kaby Lake επεξεργαστές, μια εργοστασιακά υπερχρονισμένη Nvidia GeForce GTX 1080 GPU και 16GB μνήμης. Όταν τοποθετηθεί πάνω στο dock έχει την δυνατότητα διασύνδεσης πληκτρολογίου, ποντικιού, οθόνης, άλλων περιφερειακών της επιλογής σας, καθώς και ενός Ethernet, ενώ με την αγορά των αντίστοιχων αξεσουάρ μετατρέπεται σε backpack. Ο σχεδιασμός του backpack, του επιτρέπει μια ανεπτυγμένη θερμοδυναμική, απομακρύνοντας την θερμότητα από το σώμα του χρήστη.



Στα των αξεσουάρ θα βρει κανείς ένα μικρού μήκους καλώδιο για VR headsets καθώς και δυο ζευγάρια μπαταριών με εξωτερικό φορτιστή.



Το HP Omen X Compact Desktop θα ξεκινήσει τη διάθεση του στην Ευρώπη τον Αύγουστο, με την τιμή του να έχει οριστεί στα $2.499 δολάρια, ενώ το backpack θα κοστίζει $599.