Το Galaxy Note 7 είναι ακόμα ζωντανό

Ανακατασκευασμένα μοντέλα θα πουλά η Samsung
22 Φεβρουαρίου 2017 09:00
Το Galaxy Note 7 είναι ακόμα ζωντανό

Μπορεί το Galaxy Note 7 να ήταν σχεδόν καταστροφικό για τη Samsung, καμία ευκαιρία όμως δεν πάει χαμένη, όπως αποδεικνύει μια αναφορά από το κορεάτικο Hanyung που έρχεται να επιβεβαιώσει τις φήμες που είδαμε από το Reuters τον περασμένο μήνα . Σύμφωνα με αυτό, η Samsung θα πουλήσει ανακατασκευασμένα Galaxy Note 7 με μικρότερες μπαταρίες. Οι συσκευές δε θα γίνουν διαθέσιμες σε Ευρώπη και ΗΠΑ, λόγω της αυστηρής νομοθεσίας που απαγόρευσαν τις συγκεκριμένες συσκευές. Θα διατεθούν όμως σε Ινδία και Βιετνάμ.

Περίπου 2.5 εκατομμύρια Galaxy Note 7 θα διατεθούν προς πώληση, με τη Samsung να έχει χρησιμοποιήσει 20.000 από αυτά για να προσπαθήσει να διαπιστώσει την αιτία του προβλήματος. Οι ανακατασκευασμένες συσκευές θα έχουν νέο κάλυμμα και οι νέες μπαταρίες τους θα έχουν χωρητικότητα μεταξύ 3.000 και 3.200mAh, ενώ το αρχικό Galaxy Note 7 είχε 3.500mAh.

Το Gadget 360 όμως επικαλείται δηλώσεις εκπροσώπου της Samsung India, οι οποίες αρνούνται κατηγορηματικά την πιθανότητα πώλησης Galaxy Note 7 στην αγορά της Ινδίας. Δε γίνεται αναφορά όμως για καμιά άλλη χώρα, οπότε η πιθανότητα όντως να κυκλοφορήσουν ξανά, υπάρχει ακόμα.