Έξυπνη βούρτσα μαλλιών από την L’Oréal

Που σας παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για τα μαλλιά σας
04 Ιανουαρίου 2017 12:50
Έξυπνη βούρτσα μαλλιών από την L’Oréal

Ζούμε στην εποχή των έξυπνων συσκευών και μετά την έξυπνη οδοντόβουρτσα της Oral B, η  L’Oréal έρχεται να παρουσιάσει την έξυπνη βούρτσα μαλλιών της, που υπόσχεται να βελτιώσει με την δύναμη της τεχνολογίας, το βούρτσισμα των μαλλιών σας.

Η Kérastase Hair Coach συνδέεται με το κινητό σας για να σας παρέχει πληροφορίες για τα μαλλιά σας και το πως τα βουρτσίζετε. Η χτένα ενσωματώνει ένα μικρόφωνο που παρακολουθεί τους ήχους των μαλλιών σας καθώς τα βουρτσίζεται για να αναγνωρίσει σωστές ή λανθασμένες κινήσεις στην τεχνική σας. Παράλληλα, υπάρχουν πολλοί ακόμα αισθητήρες που μετρούν την πίεση που ασκείτε στα μαλλιά σας και το δέρμα σας και η χτένα δονείται αν βουρτσίζετε πολύ δυνατά. Ταυτόχρονα μετριέται και ο αριθμός των κινήσεων σε κάθε βούρτσισμα. Υπάρχουν ακόμη και οι αισθητήρες που μετρούν την υγρασία στα μαλλιά σας.

Όλες αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται και παρουσιάζονται στην συνοδευτική εφαρμογή που ταυτόχρονα μέσω του κινητού σας παίρνει πληροφορίες για την θερμοκρασία του περιβάλλοντος, την υγρασία τον άνεμο κ.τ.λ. από τα δελτία καιρού και παρέχει στον χρήστη ένα γενικό βαθμό για την ποιότητα των μαλλιών του. Η εφαρμογή παρέχει τρόπους για να βελτιώσετε το βούρτσισμά σας και προτείνει προϊόντα της L’Oréal που θα βοηθήσουν τα μαλλιά σας.

Η έξυπνη Kérastase Hair Coach βούρτσα της L’Oréal θα κοστίζει $200 και θα καταφθάσει στα μέσα του 2017 στα ράφια των καταστημάτων.

Tags: