Το Galaxy S7 θα προσφέρει δύο μέρες αυτονομία με μία φόρτιση

Σύμφωνα με μια δημοσίευση Ρώσου blogger στο Twitter
05 Φεβρουαρίου 2016 17:55
Το Galaxy S7 θα προσφέρει δύο μέρες αυτονομία με μία φόρτιση

Λίγες βδομάδες μένουν ακόμα μέχρι την επίσημη παρουσίαση των Galaxy S7 και S7 Edge και οι διαρροές ολοένα και πληθαίνουν. Ένας Ρώσος blogger ονόματι Eldar Murtazin, αποκάλυψε ότι η αυτονομία του Galaxy S7 μπορεί να φτάσει τις δύο μέρες συνεχούς χρήσης με μία φόρτιση.

Ο Eldar Murtazin σε προηγούμενη δημοσίευσή του, είχε αναφέρει ότι η μπαταρία του Galaxy S7 μπορεί να κρατήσει 17 ώρες αναπαραγωγής βίντεο με τη φωτεινότητα της οθόνης στο 100%. Τώρα δημοσίευσε κάποια screenshots στο Twitter, όπου δείχνουν πως το Galaxy S7 με dual-SIM, 4G LTE ανοικτό και φωτεινότητα οθόνης στο 75%, κράτησε ανοιχτό δύο μέρες συνεχούς χρήσης με μία φόρτιση.

Αν και αυτό δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ακόμα, είναι λογικό να υποθέσει κανείς ότι τα Galaxy S7 και S7 Edge θα προσφέρουν καλύτερη αυτονομία από τους προκατόχους τους, αφού φημολογείται ότι θα διαθέτουν μπαταρίες των 3.000mAh και 3.500mAh, αντίστοιχα. Σε αυτό βέβαια, σημαντικό ρόλο παίζουν και οι βελτιώσεις που έχει υποστεί το Android, αλλά και οι νέοι ενεργειακά αποδοτικοί επεξεργαστές.