Δείτε τα Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 από κάθε γωνία!

Διέρρευσαν νέες εικόνες
30 Ιουνίου 2024 11:52
Δείτε τα Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 από κάθε γωνία!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, σε μόλις μερικές ημέρες από τώρα, στις 10 Ιουλίου, η Samsung αναμένεται να πραγματοποιήσει το νέο της Unpacked event, για να παρουσιάσει τα ολοκαίνουργια Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6. Ωστόσο, ο ίδιος ο κορεατικός κολοσσός είχε χαλάσει τις εκπλήξεις του, αφού εδώ και εβδομάδες ήδη είχε διαρρεύσει η εμφάνιση των νέων της συσκευών από μια επίσημη διαφήμιση που αναρτήθηκε πριν την ώρα της. Μάλιστα, και πληροφορίες για τα επόμενα Galaxy Watch, τα οποία αναμένεται να παρουσιαστούν συγχρόνως, επίσης διέρρευσαν από λάθος της Samsung.

Τώρα, το κερασάκι στην τούρτα ήρθε να βάλει ο γνωστός leaker Evan Blass που αμέτρητες φορές στο παρελθόν έχει διαρρεύσει πληροφορίες και εικόνες από smartphones που δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα. Συγκεκριμένα, ο Blass ανάρτησε φωτογραφίες που παρουσιάζουν τα Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 πρακτικά από κάθε οπτική γωνία.

Όπως προκύπτει λοιπόν, η περισσότερη έμφαση έχει δοθεί φέτος στο Fold 6, το οποίο έχει ανανεωμένη πιο τετραγωνισμένη εμφάνιση σε σχέση με τον προκάτοχό του. Παράλληλα, η συσκευή αναμένεται να είναι ελαφρώς κοντύτερη και συγχρόνως λίγο πιο πλατιά, πάντα σε σύγκριση με το περσινό μοντέλο.

Από την άλλη, στο Flip 6 έχουν γίνει ελάχιστες αλλαγές, πέρα από την πιο μεταλλική του όψη και τα δαχτυλίδια γύρω από τις κάμερες.

Ακολουθεί το φωτογραφικό υλικό που αποκάλυψε ο leaker.

Tags: