Ένα νέο χαρακτηριστικό έρχεται στο iMessage των iPhone με το iOS 18

Και αφορά τα reacts τα οποία παραμένουν ίδια εδώ και χρόνια
08 Ιουνίου 2024 13:36
Ένα νέο χαρακτηριστικό έρχεται στο iMessage των iPhone με το iOS 18

Η Apple πρόκειται να επικεντρωθεί στην AI όσον αφορά την επερχόμενη παρουσίαση του iOS 18 για τα iPhone. Η εταιρία ετοιμάζει ένα event με το όνομα WWDC24, όπου εκεί θα αποκαλύψει το μέλλον του λειτουργικού συστήματος των τηλεφώνων της, αλλά και όλων των υπόλοιπων προϊόντων.

Εκτός από την τεχνητή νοημοσύνη, όμως, αναμένεται να δούμε και άλλες -πολλές αλλαγές- με το iOS 18, το οποίο όπως λένε οι δημοσιογράφοι, θα είναι η μεγαλύτερη ενημέρωση που έχουν δει τα τελευταία χρόνια τα iPhone. Τώρα, σύμφωνα με τον γνωστό insider της tech βιομηχανίας, Mark Gurman, η Apple ετοιμάζεται να κάνει διάφορες αλλαγές και στα μηνύματα/iMessage με ολοκαίνουργια χαρακτηριστικά.

Εκτός από τα νέα εφέ που θα προστεθούν (σας ενημερώσαμε πρόσφατα γι’ αυτό) φαίνεται ότι με το iOS 18 θα μπορείτε να αντιδράτε στα μηνύματα που σας στέλνουν με οποιοδήποτε Emoji. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο μόνος τρόπος για να αντιδράσετε αυτή τη στιγμή σε ένα μήνυμα στο iMessage είναι με default Emojis της ίδιας της Apple (καρδιά, ερωτηματικό κλπ).

Ωστόσο, αυτό φαίνεται πως θα αποτελέσει παρελθόν με την άφιξη του iOS 18, καθώς ο εν λόγω δημοσιογράφος αναφέρει ότι με τη νέα ενημέρωση θα έχετε τη δυνατότητα να αντιδράτε με όλα τα Emoji που υπάρχουν διαθέσιμα στα iPhone.

Μία ακόμη αλλαγή που θα δουν τα μηνύματα, σύμφωνα πάντα με τον Gurman, είναι η δυνατότητα προγραμματισμού. Με αυτή τη δυνατότητα θα μπορείτε να γράφετε ένα μήνυμα και να επιλέγετε εσείς την ώρα που θα σταλεί.

Περισσότερα και άλλα πολλά θα μάθουμε αυτή την Δευτέρα στις 20:00 ώρα Ελλάδος όπου θα πραγματοποιηθεί το πολυπόθητο WWDC24 της Apple. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.