Η Apple νοιάζεται για τους κωδικούς σας με τη νέα της εφαρμογή

Έρχεται ‘Passwords’ app που θα αποκαλυφθεί στο WWDC
07 Ιουνίου 2024 09:28
Η Apple νοιάζεται για τους κωδικούς σας με τη νέα της εφαρμογή

Το WWDC24 πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, με την Apple να αποκαλύπτει το μέλλον των λειτουργικών συστημάτων της. Ωστόσο, η εταιρία φαίνεται ότι θα έχει και άλλες ανακοινώσεις πέρα από το iOS 18, το iPadOS 18 κλπ.

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ του Bloomberg, η Apple θα παρουσιάσει και μία ολοκαίνουργια εφαρμογή που θα κυκλοφορήσει για τα iPhone, iPad και άλλες συσκευές της. Αυτή η εφαρμογή θα ονομάζεται “Passwords” και θα σας βοηθάει μεταξύ άλλων να διαχειρίζεστε καλύτερα τα στοιχεία σας.

Όπως μεταφέρει το The Verge, παρόλο που η Apple έχει ήδη το iCloud Keychain στα προϊόντα της, η νέα εφαρμογή θα συγχρονίζεται με τον ίδιο τρόπο, αλλά θα χωρίζεται σε κατηγορίες, όπως στους λογαριασμούς σας, στις συνδέσεις Wi-Fi και στα passkeys.

Το “Passwords” app αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με το iOS 18, το iPadOS 18 και το macOS 15 και θα μπορεί να δημιουργεί και να αποθηκεύει κωδικούς πρόσβασης, όπως άλλες εφαρμογές τρίτων τύπου LastPass και 1Password.

Επιπροσθέτως, θα υπάρχει κανονικά το autofill και θα μπορεί να δημιουργεί κωδικούς μιας χρήσης όπως το Google Authenticator. Περισσότερα για τη νέα εφαρμογή της εταιρίας θα μάθουμε στο WWDC24 στις 10 Ιουνίου στις 20:00 ώρα Ελλάδος. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: