Η Apple έκανε λάθος στις τεχνικές προδιαγραφές του νέου iPad

Ουπς!
05 Ιουνίου 2024 18:15
Η Apple έκανε λάθος στις τεχνικές προδιαγραφές του νέου iPad

Η Apple μόλις αναγνώρισε ότι έκανε λάθος στις επίσημες τεχνικές προδιαγραφές με τις οποίες διαφήμιζε το iPad Air M2 που ανακοινώθηκε πρόσφατα.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο λάθος από τον αμερικανικό tech κολοσσό, ο οποίος διόρθωσε τον αριθμό των πυρήνων της GPU της συσκευής. Αρχικά, το νέο iPad προωθήθηκε ως συσκευή με GPU των δέκα πυρήνων. Ωστόσο, το M2 iPad Air είναι στην πραγματικότητα εξοπλισμένο με GPU εννέα πυρήνων. Η διόρθωση αυτή έγινε μετά από ένα ρεπορτάζ του 9to5Mac, το οποίο ανέδειξε το λάθος στην επίσημη σελίδα προϊόντων της Apple.

Μετά την αποκάλυψη του 9to5Mac, η Apple ενημέρωσε αμέσως τις προδιαγραφές στην ιστοσελίδα της, στο δελτίο Τύπου και στη σχετικά σελίδα υποστήριξης για να αντικατοπτρίζει τον σωστό αριθμό πυρήνων της συσκευής. Παράλληλα, μετά το δημοσίευμα του μέσου, εκπρόσωπος της Apple παραχώρησε και μια δήλωση στο 9to5Mac όπου επιβεβαίωσε πως τα specs είχαν πράγματι λάθος, αλλά ταυτόχρονα διαβεβαίωσε και τους πελάτες ότι όλοι οι ισχυρισμοί απόδοσης για το M2 iPad Air είναι ακριβείς παρά την προσαρμογή του αριθμού των πυρήνων.

Για την ιστορία, η εταιρία είχε τονίσει ότι το νέο iPad Air προσφέρει αύξηση της ταχύτητας κατά 50% σε σχέση με τον προκάτοχό του που είναι εξοπλισμένος με το M1 chip. Αυτός και όλοι οι υπόλοιποι σχετικοί ισχυρισμοί παραμένουν έγκυροι και βασίζονται στην πραγματική διαμόρφωση της GPU, δηλαδή στους εννέα πυρήνες.

Οι αναθεωρημένες τεχνικές προδιαγραφές του νέου iPad Air:

Tags: