Τί γίνεται αν χάσει κάποιος το πανάκριβο Samsung Ring;

Η Samsung θα έχει μια λύση στο πρόβλημα
30 Μαΐου 2024 21:11
Τί γίνεται αν χάσει κάποιος το πανάκριβο Samsung Ring;

Η Samsung έχει στα σκαριά ένα νέο έξυπνο προιόν που θα απευθύνεται σε εκείνους που δε θέλουν να φορούν ρολόι. Η εταιρία έχει υπό ανάπτυξη το Samsung Ring, ένα δαχτυλίδι που θα μετράει “τα πάντα” και θα κοστίζει -όπως μάθαμε πρόσφατα- περίπου 350 δολάρια.

Τί γίνεται, όμως, αν κάποιος χάσει το πανάκριβο δαχτυλίδι της Samsung; Όπως μαθαίνουμε από το GSMarena, μέσα από την εφαρμογή Samsung Find, από την οποία μπορείτε να παρακολοθείτε όλες τις συσκευές σας, θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε που βρίσκεται το έξυπνο δαχτυλίδι σας. Το Samsung Ring θα έχει μία λειτουργία που θα φανεί χρήσιμη σε όλους και αυτή ονομάζεται “Lost Mode”.

Όταν είναι ενεργό το Lost Mode και το δαχτυλίδι είναι μακριά από εσάς, θα αναβοσβήνει για να το βρείτε. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες, αλλά μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από τις εικόνες παρακάτω, όπου και ανακαλύφθηκε αυτή η λειτουργία.

Όταν ενεργοποιήσετε το Lost Mode θα ανάβει ένα LED φως που θα σας ειδοποιεί ότι έχετε αφήσει πίσω σας το δαχτυλίδι. Κατά πάσα πιθανότητα ίσως ακούγεται και κάποιος ήχος αλλά αυτό δεν είναι σίγουρο ακόμα. Το Lost Mode θα σας επιτρέπει επίσης να κλειδώσετε τον Samsung λογαριασμό σας από την εφαρμογή Samsung Find, ώστε κανένας άλλος να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει το δαχτυλίδι ή να αποκτήσει πρόσβαση στις πληροφορίες σας.

Το Galaxy Ring αναμένεται να κυκλοφορήσει μαζί με τα άλλα νέα wearables της Samsung, συμπεριλαμβανομένων των Galaxy Watch FE, Galaxy Watch 7 και Galaxy Watch 7 Ultra. Επίσης, θα είναι μια διαφορετική επιλογή για εκείνους που δε θέλουν να φοράνε ρολόι.

Η συσκευή αντιπροσωπεύει μια στρατηγική κίνηση της Samsung, η οποία θέλει να διαφοροποιήσει τις wearable προσφορές της και να στοχεύσει σε μια εξειδικευμένη αγορά στον τομέα της υγείας και της γυμναστικής.