Νέοι κανόνες στο Twitch για την προβολή επίμαχων σημείων του σώματος

Για να καταπολεμηθεί ένα νέο trend
27 Μαρτίου 2024 23:02
Νέοι κανόνες στο Twitch για την προβολή επίμαχων σημείων του σώματος

Το Twitch μόλις άλλαξε ξανά τους κανόνες για το περιεχόμενο που επιτρέπεται να μεταδίδεται στην πλατφόρμα, κάνοντας μια πολύ συγκεκριμένη προσαρμογή.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, από την Παρασκευή 29 Μαρτίου και έπειτα, θα απαγορεύεται "το περιεχόμενο που επικεντρώνεται σε ευαίσθητα μέρη του σώματος για παρατεταμένο χρονικό διάστημα".

Αυτή η αλλαγή των κανόνων δεν είναι φυσικά τυχαία. Το Twitch θέλει να αντιμετωπίσει το νέο ‘meta’, δηλαδή τη νέα τάση που έχουν ξεκινήσει πολλά κανάλια, μεταδίδοντας gameplay περιεχόμενο με overlay ένα μέρος του σώματός τους, που είναι συνήθως στήθος ή οπίσθια. Η τάση αυτή ξεκίνησε από τη Morgpie, μια streamer που πολλές φορές έχει δεχθεί bans στην πλατφόρμα, αφού διαρκώς δοκιμάζει τα όρια του τι επιτρέπεται και τι όχι, με προκλητικό περιεχόμενο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του νέου trend που έγινε viral στο social media X, με πάνω από 19 εκατομμύρια προβολές. Στη δημοσίευσή αυτή, αμέτρητοι χρήστες της πλατφόρμας εξέφρασαν την έκπληξή τους, με το ίδιο το post που έγινε viral να επισημαίνει: «Πλέον και επίσημα τα έχω δει όλα».

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας όσον αφορά τις μεγάλες αλλαγές που είχε κάνει το Twitch στους κανόνες για το γυμνό περιεχόμενο στις αρχές της χρονιάς, μπορείτε να βρείτε το σχετικό μας δημοσίευμα πατώντας εδώ.

Tags: