Στην φυλακή φανατικός θεατής που έκαψε το αυτοκίνητο της αγαπημένης του streamer

Νέες λεπτομέρειες για το περιστατικό
02 Απριλίου 2024 13:56
Στην φυλακή φανατικός θεατής που έκαψε το αυτοκίνητο της αγαπημένης του streamer

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, πέρυσι το καλοκαίρι η streamer του Twitch γνωστή ως "Justfoxii", η οποία μετρά σχεδόν 600 χιλιάδες ακόλουθους στην πλατφόρμα, είχε έρθει αντιμέτωπη με ένα πολύ τρομακτικό περιστατικό. Συγκεκριμένα, η streamer είχε αποκαλύψει ότι βρήκε το αυτοκίνητό της να καίγεται από έναν εμμονικό θαυμαστή της, ο οποίος ταξίδεψε 1100 χιλιόμετρα για να βρει το σπίτι της, ενώ εκείνη έλειπε σε διακοπές!

Τώρα, αφού αποφάσισε να μείνει για κάποιο καιρό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η streamer ήρθε να αποκαλύψει μερικές νέες λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση που πλέον έχει κλείσει. Αναλυτικότερα, ο θαυμαστής που έκαψε το αυτοκίνητό της καταδικάστηκε σε 46 μήνες φυλάκισης, αφού ομολόγησε πως είχε στην κατοχή του έναν "μη καταχωρημένο εμπρηστικό μηχανισμό".

Ο άνδρας είχε νοικιάσει ένα AirBnB στην περιοχή της και βρισκόταν κοντά στο σπίτι για μια ολόκληρη εβδομάδα πριν από τον εμπρησμό. Εν τέλει εντοπίστηκε σε ένα αυτοκίνητο μπροστά από ένα άλλο σπίτι, όπου υποτίθεται ότι "κρυβόταν" από την αστυνομία. Αφού τον έπιασαν, η Foxii ισχυρίστηκε ότι φυλακίστηκε αρχικά για δύο μήνες πριν αφεθεί ελεύθερος με συσκευή παρακολούθησης στον αστράγαλο. Εν τέλει, καταδικάστηκε επτά μήνες αργότερα. Σύμφωνα με τη Foxii, ο θεατής αυτός την είχε ερωτευτεί, αλλά τα πράγματα πήγαν στραβά αφού ανακάλυψε ότι είχε σύντροφο. Μάλιστα, ο άνδρας της έχει δωρίσει περίπου 2.000 δολάρια το 2020 κατά τη διάρκεια των streams της στο Twitch.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο σχετικό βίντεο που ανάρτησε η streamer παρακάτω.

Για την ιστορία, η περιπέτεια για την Justfoxii ξεκίνησε όταν έλαβε ένα αγωνιώδες τηλεφώνημα από τη μητέρα της πέρυσι που την ενημέρωσε ότι το αυτοκίνητό της είχε πάρει φωτιά. Μιλώντας για το περιστατικό, η streamer τόνισε τότε: "έκλαιγε στο τηλέφωνο και αμέσως ήξερα ότι κάτι πολύ κακό είχε συμβεί". Η Justfoxii χρειάστηκε να βασιστεί στις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού της για να δει το τρομακτικό θέαμα, με τον υπεύθυνο να μοιάζει ατάραχος καθόλη τη διάρκεια της εμπρηστικής επίθεσης. Η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα, προκαλώντας ζημιές στο εξωτερικό του σπιτιού της και ταράσσοντας την οικογένεια και τα κατοικίδια ζώα που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή μέσα στο σπίτι.

Φυσικά, το περιστατικό χρησιμεύει ως μια έντονη υπενθύμιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν πολλές διαδικτυακές προσωπικότητες όσον αφορά τη διατήρηση της προσωπικής τους ασφάλειας και ιδιωτικότητας. Για την ιστορία, άλλες διάσημες streamers, όπως η Amouranth και η Pokimane έχουν καταφύγει ακόμη και στην πρόσληψη προσωπικού ασφαλείας, λόγω ανησυχιών για παρακολούθηση.

 

Tags: