Τα προβλήματα των iPhone 15 συνεχίζονται

Παράπονα από τους χρήστες
23 Φεβρουαρίου 2024 08:54
Τα προβλήματα των iPhone 15 συνεχίζονται

Η Apple κυκλοφόρησε τα iPhone 15 τον περασμένο Σεπτέμβριο και σίγουρα δεν ήταν από τα καλύτερα λανσαρίσματα που είχε ποτέ. Μπορεί η νέα σειρά τηλεφώνων της να εντυπωσίασε τους χρήστες -ειδικά όσον αφορά τα Pro μοντέλα, τα οποία μπορούν να τρέξουν παιχνίδια κονσολών, όμως, τα προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν. 

Με το που κυκλοφόρησαν τα iPhone 15 Pro, πολλοί χρήστες είχαν θέματα με την υπερθέρμανση των τηλεφώνων, ενώ τώρα μαθαίνουμε για ένα ακόμη πρόβλημα που συμβαίνει από τον Οκτώβριο, αλλά συνεχίζεται ακόμα. Φαίνεται ότι πολλοί χρήστες συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα με το Bluetooth και στα τέσσερα iPhone 15 μοντέλα, αφού τόσο διάφορα forums, όσο και τα forums της Apple έχουν κατακλιστεί με παράπονα. 

Τα νέα φέρνει ξανά στη δημοσιότητα το MacRumors, το οποίο αναφέρει ότι ορισμένοι κάτοχοι iPhone 15 έχουν πρόβλημα με το Bluetooth της συσκευή τους, αφού δεν μπορούν να συνδεθούν σε παλιότερες συσκευές όπως στο αυτοκίνητό τους ή και σε ασύρματα ακουστικά. 

Ακολουθεί ένα μήνυμα (από τα πολλά) στο forum του MacRumors: 

Από το iOS 17 έχω συχνές αποσυνδέσεις στο αμάξι μου (χωρίς carplay. BMW 2014). Κάνω μια hands free κλήση στο αυτοκίνητό μου και μετά από λίγα δευτερόλεπτα αποσυνδέεται το τηλέφωνo. Αλλάζω συσκευή σχεδόν κάθε χρόνο, αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται και μετά από την κυκλοφορία του iOS 17. Συνδέομαι με ένα iPhone 12 και δεν έχω κάποιο θέμα.  

Το πρόβλημα στα αυτοκίνητα δεν είναι το μόνο που αντιμετωπίζουν οι κάτοχοι των iPhone 15, καθώς πολλοί αναφέρουν ότι δεν μπορούν να συνδεθούν καν στα AirPods που είναι της ίδιας της Apple.  

Πήγα από το iPhone 15 Plus στο iPhone 15 Pro Max και έχω απαίσιες συνδέσεις με το Bluetooth. Τόσο στα AirPods Max, όσο και στα Beats Studio Buds, η μουσική αποσυνδέεται και οι κλήσεις πέφτουν μετά από 5 λεπτά. Έκανα όλα τα resets του τηλεφώνου. Ελπίζω να έρθει σύντομα ένα λογισμικό που θα επιλύσει το πρόβλημα. 

Μπορείτε να δείτε τα παράπονα των χρηστών από το επίσημο forum της Apple πατώντας εδώ.

Οι αναφορές για τα προβλήματα με το Bluetooth υπάρχουν από τον Οκτώβριο του 2023, που είναι μόλις ένα μήνας μετά την κυκλοφορία των iPhone 15. Τα προβλήματα αυτά συνεχίζονται μετά από αρκετές ενημερώσεις που έχουν κυκλοφορήσει, με τις πιο πρόσφατες αναφορές να προέρχονται από το iOS 17.3.1. Εσείς έχετε θέματα με το iPhone 15 και το Bluetooth; Πείτε μας στα σχόλια!

Tags: