Επίσημο το νέο μεγάλο powerbank της Samsung που μπορεί να φορτίζει δύο συσκευές ταυτόχρονα

Και έρχεται στα χρώματα των Galaxy S24
23 Ιανουαρίου 2024 08:50
Επίσημο το νέο μεγάλο powerbank της Samsung που μπορεί να φορτίζει δύο συσκευές ταυτόχρονα

Η Samsung αποκάλυψε πρόσφατα την Galaxy S24 σειρά της με τα Samsung Galaxy S24, Galaxy S24+ και Galaxy S24 Ultra. Η εταιρία υπόσχεται “top” επιδόσεις με τα νέα Android τηλέφωνά της, καθώς και μεγάλη μπαταρία, την οποία θα μπορείτε να φορτίζετε και από το επίσημο powerbank της.

Πιο συγκεκριμένα, η Samsung φέρνει ένα ολοκαίνουργιο powerbank στα χρώματα της S24 σειράς, το οποίο αγγίζει τα 20.000mAh και υποστηρίζει Quick Charge με 45W. Το νέο προϊόν έρχεται με τρεις θύρες USB C και υπόσχεται γρήγορη φόρτιση στο τηλέφωνό σας από όπου κι αν είστε, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να φορτίζετε δύο συσκευές ταυτόχρονα.

Η εταιρία λέει ότι είναι εργονομικό στον σχεδιασμό του και αρκετά “stylish” για να ταιριάζει με τα νέα της τηλέφωνα, ενώ παράλληλα έχει δημιουργηθεί από ανακυκλώσιμα υλικά, οπότε είναι Eco-friendly

Τα βασικά χαρακτηριστικά είναι:

  • Fast on-the-go charging
  • Eco-friendly with UL-certified recycled materials
  • Stylish, portable and ergonomic design
  • Pair two devices for simultaneous charging
  • Universal compatibility with USB-C devices

Δείτε φωτογραφίες:

To νέο powerbank της Samsung υπάρχει ήδη σε ορισμένα καταστήματα του εξωτερικού και κοστίζει περίπου 70 ευρώ. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ή αν θα γίνει διαθέσιμο επίσημα και στα μέρη μας.

Tags: