iPhone 15 Pro Max vs Galaxy S24 Ultra: Δοκιμή δείχνει ποιο έχει την καλύτερη μπαταρία

Και έχουμε ανατροπή!
21 Ιανουαρίου 2024 10:30
iPhone 15 Pro Max vs Galaxy S24 Ultra: Δοκιμή δείχνει ποιο έχει την καλύτερη μπαταρία

Πριν μερικά εικοσιτετράωρα η Samsung αποκάλυψε και επίσημα το Galaxy S24 Ultra, τη νέα της Android ναυαρχίδα για το 2024. Τώρα, μιας και οι reviewers είχαν αρκετό χρόνο να δοκιμάσουν διάφορες πτυχές της συσκευής, τα πρώτα συγκριτικά αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Μιας και δε χωρά καμία αμφιβολία πως η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι καθοριστικής σημασίας στα smartphones, τα οποία πλέον μας συνοδεύουν παντού, ο YouTuber XEETECHCARE αποφάσισε να δοκιμάσει δίπλα δίπλα τα Galaxy S24 Ultra, iPhone 15 Pro Max και Pixel 8 Pro, ρίχνοντας στην κούρσα και το περσινό S23 Ultra. Ποια ναυαρχίδα, λοιπόν, έχει την καλύτερη μπαταρία;

Στην δοκιμή του, ο YouTuber έβαλε τα τηλέφωνα να τρέξουν διάφορες social media εφαρμογές, όπως το Facebook και το Instagram, ενώ έτρεξε και το 3DMark benchmark. Εν τέλει μετά από 8 περίπου ώρες υπήρξε το πρώτο…θύμα. Το περσινό Galaxy S23 Ultra τερμάτισε τελευταίο, έχοντας τη χειρότερη διάρκεια ζωής με διαφορά, αφού άντεξε 8 ώρες και 10 λεπτά. Από την άλλη, οι τρεις φετινές ναυαρχίδες των Samsung, Google και Apple άντεξαν όλες πάνω από 10 ώρες.

Ο μεγάλος νικητής ήταν το Galaxy S24 Ultra που κατάφερε να μείνει ανοιχτό για 10 ώρες και 59 λεπτά. To S24 όχι απλώς αντέστρεψε την εικόνα σε σχέση με το iPhone, αλλά κατάφερε και να αποκτήσει διαφορά, αφού η συσκευή της Apple άντεξε για 10 ώρες και 20 λεπτά. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως το αποτέλεσμα του iPhone εξακολουθεί να είναι εντυπωσιακό, αν αναλογιστούμε πως το Galaxy S24 Ultra έχει μπαταρία χωρητικότητας 5,000mAh, την ώρα που η ναυαρχίδα της Apple είναι εξοπλισμένη με 4,441 mAh. Τέλος, το Pixel κατάφερε να παραμείνει ανοιχτό για ακριβώς 10 ώρες.

Για ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη δοκιμή μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.