Η Samsung σπάει τη σιωπή της μετά τη μεγάλη γκάφα στο event του Galaxy S24

Αφού το θέμα έγινε απόλυτα viral
19 Ιανουαρίου 2024 20:08
Η Samsung σπάει τη σιωπή της μετά τη μεγάλη γκάφα στο event του Galaxy S24

Όπως σας ενημερώσαμε, ενώ όλα κύλισαν ομαλά στην ζωντανή ροή του πρώτου Galaxy Unpacked σόου για το 2024, στα social media δεν έλειψε και μια μεγάλη γκάφα. Αναλυτικότερα, ο επίσημος λογαριασμός της Samsung στο X (πρώην Twitter) ανάρτησε μια φωτογραφία κάποιας γυναίκας που παρευρέθηκε στην παρουσίαση για να την παρακολουθήσει από κοντά. Σε αυτή έκανε tag την Valkyrae, η οποία είναι μια από τις δημοφιλέστερες streamers στον κόσμο, με πάνω από 4 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube, χωρίς όμως η ίδια να βρίσκεται στο σόου στο SAP Center στην Καλιφόρνια. Προφανώς, ο υπεύθυνος του social media λογαριασμού της Samsung έκανε λάθος, μπερδεύοντας την άγνωστη γυναίκα με την Valkyrae.

Το θέμα δεν τελείωσε εκεί όμως! H ίδια η Valkyrae αποφάσισε να επισημάνει το λάθος της Samsung, γράφοντας μέσα από ένα post στο επίσημο προφίλ της στο X: «Γεια Samsung, αυτή δεν είμαι εγώ lol». Λίγα λεπτά αργότερα και η ανάρτηση αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη, αφού η Samsung αποφάσισε να διαχειριστεί το λάθος της...κάνοντας μπλοκ την streamer, κάτι που η ίδια επισήμανε εκ νέου.

Η απόφαση της Samsung να κάνει μπλοκ την streamer για λάθος που δεν έκανε εκείνη, συζητήθηκε πολύ έντονα στο X, με το post να συγκεντρώνει πλέον πάνω από 11 εκατομμύρια προβολές! Μάλιστα, πήρε τόση δημοσιότητα που αποφάσισαν να το εκμεταλλευτούν μέχρι και ανταγωνιστικές εταιρίες, όπως η OnePlus.

Τελικά, τώρα που τα πράγματα ηρέμησαν, η Samsung αναγνώρισε το λάθος της και αποφάσισε να ζητήσει δημόσια συγνώμη στην Valkyrae. Παρακάτω θα βρείτε τη νέα σχετική δημοσίευση.

Η επίσημη απάντηση της Samsung:

Γεια σας. Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για τα λάθη που κάναμε κατά τη διάρκεια της Galaxy Unpacked 2024 εκδήλωσης. Ποτέ δεν θα σας μπλοκάραμε επίτηδες. Θα είμαστε πιο προσεκτικοί για να διασφαλίσουμε ότι αυτά τα λάθη δεν θα επαναληφθούν.