Samsung Galaxy S24: Δείτε ζωντανά την αποκάλυψή τους στο Galaxy Unpacked 2024

Σε λίγες ώρες από τώρα
17 Ιανουαρίου 2024 16:40
Samsung Galaxy S24: Δείτε ζωντανά την αποκάλυψή τους στο Galaxy Unpacked 2024

Η μεγάλη στιγμή που περίμεναν αμέτρητοι fans του Android οικοσυστήματος και ειδικότερα των συσκευών της Samsung, έχει σχεδόν φτάσει. Σε μερικές ώρες από τώρα αναμένεται να δούμε και επίσημα τα ολοκαίνουργια Samsung Galaxy S24.

Αναλυτικότερα, το πρώτο Galaxy Unpacked σόου για το 2024 έχει προγραμματιστεί για τις 17 Ιανουαρίου 2024, στις 20:00 (ώρα Ελλάδος). Η επίσημη περιγραφή του τονίζει απλά:

Το Galaxy AI έρχεται. Απελευθερώστε τη δημιουργικότητα, την παραγωγικότητα και τις δυνατότητές σας, με τη βοήθεια του Galaxy smartphone σας.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα events της που λάμβαναν χώρα είτε στη Νέα Υόρκη είτε στο Σαν Φρανσίσκο, αυτή τη φορά η εταιρία επέλεξε να παρουσιάσει τις συσκευές της S24 οικογένειας στην καρδιά της Silicon Valley, στο SAP Center στην Καλιφόρνια. Η ζωντανή μετάδοση θα είναι διαθέσιμη τόσο την επίσημη ιστοσελίδα της Samsung όσο και στο κανάλι της στο YouTube και έτσι μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσα από τον player που ακολουθεί.

Ενώ η Samsung δεν έχει αποκαλύψει ακόμη τα χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές των συσκευών της νέας Galaxy S24 σειράς, υπάρχουν εδώ και καιρό πολλές διαρροές και εικασίες σχετικά με τις αναβαθμίσεις τους. Φέτος, για παράδειγμα, ιδιαίτερη έμφαση αναμένεται να δοθεί στα χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης. Παράλληλα, το κορυφαίο μοντέλο της σειράς αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με το chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, με τα άλλα δύο μοντέλα να φέρουν το chipset Exynos 2400. Τα χαρακτηριστικά της κάμερας αναμένεται επίσης να αποτελέσουν σημείο αναφοράς, με το απλό S24 και το S24+ να διαθέτουν κάμερες των 50 megapixel και το S24 Ultra να διαθέτει μια εντυπωσιακή κεντρική κάμερα των 200 megapixel.

Φυσικά, για όλες τις επίσημες πληροφορίες και πλήρης κάλυψη του event της Samsung μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.