Η L’Oréal έφτιαξε πιστολάκι επόμενης γενιάς που στεγνώνει τα μαλλιά με φως!

Και υπόσχεται τεράστιες βελτιώσεις
10 Ιανουαρίου 2024 18:55
Η L’Oréal έφτιαξε πιστολάκι επόμενης γενιάς που στεγνώνει τα μαλλιά με φως!

Για άλλη μια χρονιά, η L’Oréal έδωσε το παρών στην CES, τη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογία παγκοσμίως που λαμβάνει χώρα στο Λας Βέγκας, παρουσιάζοντας μια πολύ ιδιαίτερη συσκευή. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ένα πιστολάκι επόμενης γενιάς που στεγνώνει τα μαλλιά με φως, το AirLight Pro!

Ξεφεύγοντας από την κλασσική τεχνολογία που όλοι μας γνωρίζουμε, το AirLight Pro συνδυάζει υπέρυθρο φως και μια ισχυρή ροή αέρα για το στέγνωμα των μαλλιών, μια ιδέα που είναι εμπνευσμένη από τα φυσικά περιβαλλοντικά στοιχεία. Ο Guive Balooch, παγκόσμιος αντιπρόεδρος του Technology Incubator τμήματος της L'Oréal, εξηγεί ότι η προσέγγιση αυτή αντικατοπτρίζει τη φυσική διαδικασία στεγνώματος της βροχής από τον άνεμο και τον ήλιο, με στόχο τη μείωση της χρήσης θερμότητας και ενδεχομένως την ελαχιστοποίηση της φθοράς των μαλλιών.

Σε αντίθεση με τα συμβατικά σεσουάρ που βασίζονται σε μεγάλο βαθμό σε θερμικές σπείρες, το AirLight Pro χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό υπέρυθρου φωτός και ενός ισχυρού συστήματος ροής αέρα. Το πιστολάκι είναι σχεδιασμένο με έναν δακτύλιο υπέρυθρων φώτων που περιβάλλεται από έναν κύκλο εκπομπής αέρα, ο οποίος λειτουργεί για να στεγνώσει το επιφανειακό νερό στα μαλλιά, διατηρώντας παράλληλα την εσωτερική υγρασία. Αυτή η τεχνική όχι μόνο προάγει πιο υγιή μαλλιά, αλλά η εταιρία υπερηφανεύεται και για 30% ταχύτερο χρόνο στεγνώματος και 31% μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.

Για την ανάπτυξη του AirLight Pro, η L'Oréal συνεργάστηκε με τη Zuvi, μια νεοφυή επιχείρηση που δημιουργήθηκε από πρώην μηχανικούς της DJI. Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει και συνοδευτική εφαρμογή για προσαρμοσμένες ρυθμίσεις θερμότητας, καθώς και διάφορα έξυπνα εξαρτήματα όπως ένας διαχυτής.

Το AirLight Pro αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχικά μόνο σε επαγγελματικά κομμωτήρια υπό την επωνυμία L'Oréal Professionnel, ενώ θα γίνει διαθέσιμο για τους καταναλωτές αργότερα μέσα στο έτος, με στόχο η τιμή του να φτάσει κάτω από τα $400.

Tags: