Οι στόχοι της Samsung για το 2024

Όπως ανακοινώθηκαν από τα στελέχη
03 Ιανουαρίου 2024 09:37
Οι στόχοι της Samsung για το 2024

Σε ένα κοινό μήνυμα του Προέδρου και του CEO της Samsung, ο τεχνολογικός κολοσσός αποκάλυψε τους στόχους της εταιρίας για το νέο έτος. Οι στρατηγικές προτεραιότητες της Samsung για το 2024 είναι η επιδίωξη προηγμένων τεχνολογιών για να διατηρήσει το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα στο νέο έτος, ενώ θέλει να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της μέσω “τεχνολογικής υπεροχής και προσαρμοστικότητας στις μελλοντικές αλλαγές”.

Τα στελέχη επικεντρώνονται σε μία στρατηγική “πρώτα ο πελάτης” για τους τομείς των smartphones, οικιακών συσκευών και τμήματα software, με μία προτεραιότητα στις επιδόσεις και στην ποιότητα. Πιέζουν επίσης το τμήμα κατασκευής chips να ενισχύσει τη θέση του στην παγκόσμια αγορά, βελτιώνοντας και μεγαλώνοντας το τεχνολογικό κενό με τους ανταγωνιστές του.

Επιπλέον, καλούν για προληπτικά μέτρα για να αντιμετωπίσουν μελλοντικές αλλαγές στο τεχνολογικό τοπίο, όπως η AI, οι φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές και οι “καινοτομίες στο lifestyle”. Δε μένει εκτός στόχων και η παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη.

Πρέπει να φέρουμε την επανάσταση στον τρόπο που δουλεύουμε και στην εμπειρία των συσκευών μας, εφαρμόζοντας την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη στην εργασία. Κάνοντας τη μετάβαση από την παθητική πράσινη απάντησή μας στο παρελθόν, πρέπει να κάνουμε μία ουσιαστική μετάβαση στη σύλληψη και την εφεύρεση των πράσινων προϊόντων του μέλλοντος.