One UI 6: Το Android 14 ήρθε και σε άλλα Samsung τηλέφωνα!

Δείτε ποια μοντέλα έλαβαν το νέο update
06 Δεκεμβρίου 2023 17:46
One UI 6: Το Android 14 ήρθε και σε άλλα Samsung τηλέφωνα!

Το One UI 6 έχει γίνει διαθέσιμο εδώ και αρκετές εβδομάδες σχεδόν σε όλες τις ναυαρχίδες της Samsung, προσθέτοντας πολλά νέα χαρακτηριστικά που βασίζονται φυσικά στο Android 14 της Google.

Πρόσφατα, η ενημέρωση έφτασε σε όλα τα Samsung Galaxy S21 και τώρα ήρθε η στιγμής αναβάθμισης και σε άλλα μοντέλα. Αναλυτικότερα, η εταιρία έχει ξεκινήσει να φέρνει το update σε τηλέφωνα όπως το Galaxy S21 FE, το Galaxy A52 και το Galaxy A33, καθώς και στα Galaxy Tab S9 FE και Galaxy Tab S9 FE+.

Όσον αφορά το πρώτο τηλέφωνο, η ενημέρωση έφτασε στην Αμερική και κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει και στην Ευρώπη τις επόμενες ώρες/ημέρες. Το update για το Galaxy A52 έχει ήδη φτάσει σε Βουλγαρία, Γερμανία και Ολλανδία και χρειάζεται περίπου 2.29GB. Μαζί με το update, η Samsung φέρνει και το Security patch του Νοεμβρίου που είναι επίσης πολύ σημαντικό για όλους.

Αν δεν το γνωρίζετε, το One UI 6.0 φρεσκάρει εντελώς τα Samsung τηλέφωνα και φέρνει παράλληλα πολλά νέα χαρακτηριστικά. Αρχικά, έχουμε να κάνουμε με ένα ανανεωμένο συνολικό design με νέα φόντα και icons, ενώ και το ρολόι στην οθόνη κλειδώματος έχει γίνει μεγαλύτερο. Επίσης, υπάρχει ένα φρέσκο layout στο Quick Panel με τα Wi-Fi και Bluetooth να βρίσκονται στο πάνω μέρος της οθόνης.

Με το One UI 6 θα βρείτε στη συσκευή σας και ένα νέο video play, αλλά για να τον ενεργοποιήσετε θα πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή Galley. Παράλληλα, αλλαγές και αναβαθμίσεις έχουν γίνει και στο Samsung Health, στο Airplane mode, καθώς και στην μπαταρία.

Μπορείτε να μάθετε όλα όσα φέρνει πατώντας εδώ.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: