Απίστευτο: Κλέφτες επέστρεψαν κινητό επειδή δεν ήταν iPhone!

Αποφάσισαν πως δεν το ήθελαν…
06 Δεκεμβρίου 2023 11:44
Απίστευτο: Κλέφτες επέστρεψαν κινητό επειδή δεν ήταν iPhone!

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε πρόσφατα χώρα στην Ουάσινγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν ένα ζευγάρι αντιμετώπισε μια ασυνήθιστη τροπή των γεγονότων κατά τη διάρκεια μιας ληστείας.

Όπως μεταφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός WKTV, όλα ξεκίνησαν όταν ο σύζυγος, επιστρέφοντας στο σπίτι από τη δουλειά του νωρίς το πρωί, κάλεσε τη σύζυγό του να τον συναντήσει έξω από το διαμέρισμά τους. Κατά την άφιξή του, δύο μασκοφόροι, ο ένας πεζός και ο άλλος οδηγώντας μια BMW, τον απείλησαν με όπλο για να τον ληστέψουν. Γρήγορα πήραν τα πάντα από τις τσέπες του, συμπεριλαμβανομένων των κλειδιών του αγροτικού οχήματος της συζύγου του, το οποίο χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν από τον τόπο του εγκλήματος.

Υπάρχει όμως μια εκπληκτική λεπτομέρεια σχετικά με τη ληστεία, την οποία αφηγήθηκε η σύζυγος στον τηλεοπτικό σταθμό: όταν οι ληστές είδαν το smartphone του συζύγου της, συνειδητοποίησαν ότι επρόκειτο για συσκευή Android και όχι για iPhone. Αυτή η διάκριση φάνηκε να έχει σημασία για τους ληστές, καθώς εξέφρασαν απογοήτευση και επέστρεψαν το τηλέφωνο στον σύζυγο, λέγοντας: "Android είναι αυτό; Δεν το θέλω. Νόμιζα ήταν iPhone".

Παρόλο που η ληστεία κράτησε μόλις λίγα λεπτά και το τηλέφωνο του συζύγου επιστράφηκε, το ζευγάρι υπέστη σημαντικές απώλειες. Το αγροτικό όχημα της συζύγου ήταν η μεγαλύτερη, αφού όπως τονίζει ήταν απαραίτητο για τη δουλειά της. Η γυναίκα δούλευε ως οδηγός για τις εφαρμογές Uber Eats και Instacart, κάτι ου σημαίνει πως το αυτοκίνητό ήταν μια πολύ βασική πηγή εισοδήματος για την οικογένεια. Η ίδια περιέγραψε το αγροτικό ως ζωτικής σημασίας για τον βιοπορισμό τους.

Η αστυνομία ερευνά επί του παρόντος την υπόθεση, με την ελπίδα να εντοπίσει τους δράστες και να ανακτήσει το κλεμμένο αυτοκίνητο. Όσο για τον σύζυγο, το περιστατικό τον άφησε ίσως απροσδόκητα ευγνώμων που δεν είχε στην κατοχή του iPhone, μια λεπτομέρεια που ήταν υπέρ του κατά τη διάρκεια της ληστείας.

Tags: