iOS 17.2: Επιτέλους η Apple φέρνει μια επιλογή για τις ειδοποιήσεις στα iPhone που ο κόσμος ήθελε καιρό

Δίνοντας περισσότερη ελευθερία στους χρήστες
29 Νοεμβρίου 2023 13:47
iOS 17.2: Επιτέλους η Apple φέρνει μια επιλογή για τις ειδοποιήσεις στα iPhone που ο κόσμος ήθελε καιρό

Όπως ανακαλύφθηκε στην τέταρτη beta του iOS 17.2 που μόλις έγινε διαθέσιμη για τους προγραμματιστές, η επερχόμενη ενημέρωση λογισμικού θα φέρει μια επιλογή που ο κόσμος ζητά εδώ και αρκετό καιρό, κάνοντας την iPhone εμπειρία πιο παραμετροποιήσιμη από ποτέ.

Ειδικότερα, αυτή η ενημέρωση περιλαμβάνει τη δυνατότητα τροποποίησης του προεπιλεγμένου ήχου για τις ειδοποιήσεις. Η νέα ενότητα "Default Alerts" βρίσκεται στο μενού "Sounds & Haptics" των ρυθμίσεων και παρέχει τη δυνατότητα επιλογής ενός προτιμώμενου ήχου για όλες τις εισερχόμενες ειδοποιήσεις, εκτός από αυτές που σχετίζονται με τα SMS, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα συμβάντα ημερολογίου. Αυτοί οι συγκεκριμένοι τύποι ειδοποιήσεων μπορούσαν ήδη να αλλάξουν από τις προηγούμενες εκδόσεις του iOS.

Η ενημέρωση προσφέρει όλους τους ήχους μηνυμάτων ως διαθέσιμες επιλογές για τον προεπιλεγμένο ήχο ειδοποίησης και είναι άλλη μια απόδειξη για την αλλαγή στην προσέγγιση της Apple όσον αφορά την ελευθερία και την παραμετροποίηση στο iOS.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη beta έκδοση του iOS 17.2 εισάγει και μια νέα λειτουργία για την προσαρμογή του προεπιλεγμένου haptic feedback. Αυτή η προσθήκη έρχεται μετά τις αλλαγές που έγιναν στο σύστημα του haptic feedback σε προηγούμενες εκδόσεις του iOS 17. Η Apple θέλει να ικανοποιήσει τους χρήστες που έμειναν απογοητευμένοι με τις αρχικές αλλαγές, προσφέροντάς τους την ευελιξία να επανέλθουν στην προηγούμενη απτική ειδοποίηση ή να την προσαρμόσουν σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Tags: