Το νέο Android τηλέφωνο της Tecno έχει “dynamic island”, 50MP κάμερα και κοστίζει λίγα

Η νέα πρόταση της εταιρίας είναι το Spark 20C
27 Νοεμβρίου 2023 15:59
Το νέο Android τηλέφωνο της Tecno έχει “dynamic island”, 50MP κάμερα και κοστίζει λίγα

Η γνωστή εταιρία smartphone, Tecno, ανακοίνωσε ένα ολοκαίνουργιο τηλέφωνο που έχει μία ειδική λειτουργία σαν το dynamic island των iPhone, ενώ κοστίζει λιγότερα από 150 ευρώ. Ο λόγος γίνεται για το Tecno Spark 20C που έχει μεγάλη μπαταρία και 50MP κεντρική κάμερα.

Αρχικά, το τηλέφωνο έρχεται με μία LCD οθόνη 6.6 ιντσών και ανάλυσης 720P, αλλά με ρυθμό ανανέωσης τα 90Hz. Αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε ακριβώς ποιον επεξεργαστή έχει το τηλέφωνο, αλλά αυτό που ξέρουμε είναι πως πρόκειται για ένα οκτώ πυρήνων με τον Cortex-A53 στα 2.2GHz, και μάλλον είναι ο Helio G36 της MediaTek όπως αναφέρει το GSMarena.

To Spark 20C έχει 128GB στον αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος μπορεί να μεγαλώσει κι άλλο με κάρτα υποδοχής για microSD που υπάρχει, ενώ όσον αφορά τη μνήμη RAM θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις με 4 ή 8GB.

Η κύρια κάμερα είναι όπως είπαμε και προηγουμένως στα 50MP, ενώ η selfie είναι τυπικών επιδόσεων στα 8MP ως τρύπα μέσα στην οθόνη, όπου εκεί θα βρείτε και το τύπου dynamic island που θα σας λύσει τα χέρια με κάποιες λειτουργίες. To Spark 20C τρέχει με ένα custom UI της εταιρίας που είναι βασισμένο στο Android 13, έχει 5.000mAh στην μπαταρία και υποστηρίζει 18W φόρτισης.

Άλλα χαρακτηριστικά που θα βρείτε είναι FM ραδιόφωνο, 3.5 headphone jack, USB-C θύρα και θα μπορείτε να το προμηθευτείτε σε Gravity Black, Mystery White και Alpenglow Gold χρωματισμούς. Η συσκευή κοστίζει 130 δολάρια δηλαδή περίπου 120 ευρώ.

Tags: