Το Galaxy S24 θα έρθει αρκετά νωρίτερα και μάθαμε το πότε

Τέλος στην παράδοση
22 Νοεμβρίου 2023 00:55
Το Galaxy S24 θα έρθει αρκετά νωρίτερα και μάθαμε το πότε

Εδώ και πολλά χρόνια, η Samsung κυκλοφορούσε τις νέες γενιές των Galaxy smartphones της τον Φεβρουάριο. Ωστόσο, αυτό πρόκειται να αλλάξει με τα επερχόμενα Galaxy S24 που θα βάλουν τέλος στην παράδοση.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, εδώ και αρκετό καιρό ακούγονται φήμες πως ο κορεατικός κολοσσός θα φέρει αρκετά νωρίτερα στα ράφια των καταστημάτων τις νέες του ναυαρχίδες. Ακριβώς αυτό ήρθε να επιβεβαιώσει τώρα και το αξιόπιστο εγχώριο δημοσιογραφικό μέσο The Elec μέσα από νέο του ρεπορτάζ.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με ανώνυμες πηγές που γνωρίζουν τα σχέδια της Samsung, το μεγάλο Galaxy Unpacked 2024 σόου έχει δρομολογηθεί πλέον για τις 17 Ιανουαρίου του 2024 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Σαν Φρανσίσκο.  Συγκριτικά, το αντίστοιχο event για τα Galaxy S23 είχε πραγματοποιηθεί την 1η Φεβρουαρίου, με την επίσημη επιβεβαιώσει να έρχεται στις 10 Ιανουαρίου.

Αν οι πληροφορίες του μέσου ευσταθούν, κατά πάσα πιθανότητα μέσα στον Δεκέμβριο θα έρθει η επίσημη ανακοίνωση από τη Samsung. Πολύ σύντομα θα μάθουμε, λοιπόν, αν οι φήμες που ακούγονται τόσο καιρό ισχύουν!