ΦΗΜΗ: Τα απλά iPhone 16 θα έρθουν χωρίς την ProMotion τεχνολογία

Και θα παραμείνουν ξανά στα 60Hz
20 Νοεμβρίου 2023 18:09
ΦΗΜΗ: Τα απλά iPhone 16 θα έρθουν χωρίς την ProMotion τεχνολογία

Οι φήμες για τα επόμενα τηλέφωνα της Apple συνεχίζονται και για ακόμη μια φορά έχουν να κάνουν με την ProMotion τεχνολογία. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Naver Blog από τον χρήστη yeux1122, τα iPhone 16 δε θα έχουν αυτό το σημαντικό χαρακτηριστικό, το οποίο βλέπουμε εδώ και χρόνια στα Pro μοντέλα.

Αναλυτικότερα, μέσα από αυτόν τον ιστότοπο μαθαίνουμε τώρα ότι η Apple θα κυκλοφορήσει τα iPhone 16 και iPhone 16 Plus χωρίς ProMotion τεχνολογία και θα υποστηρίζουν για ακόμη μια φορά 60Hz στο ρυθμό ανανέωσης. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η ProMotion τεχνολογία υποστηρίζει adaptive ρυθμό ανανέωσης έως τα 120Hz κάτι που σημαίνει ότι ο χρήστης έχει μια πιο ομαλή εμπειρία με το τηλέφωνό του.

Αυτή την τεχνολογία την βλέπουμε τα τελευταία χρόνια στα Pro iPhone μοντέλα και σύμφωνα με αυτές τις φήμες θα απουσιάζει ξανά από τα πιο φθηνά μοντέλα. Φυσικά, επειδή μιλάμε για φήμες και διάφορα ρεπορτάζ από δημοσιογράφους και insiders του χώρου, καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, διότι απέχουμε ακόμα πολλούς μήνες μέχρι να αποκαλυφθούν τα iPhone 16 της Apple.

Πρόσφατα μάθαμε επίσης ότι τα iPhone 16 Pro και 16 Pro Max θα φέρουν μια πολύ μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή τους. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Tags: