Θα υπάρξει υποστήριξη των Google apps στα Windows 10 Mobile;

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Reddit
05 Οκτωβρίου 2015 19:49
Θα υπάρξει υποστήριξη των Google apps στα Windows 10 Mobile;

Γνωρίζουμε από παλιά, ότι οι σχέσεις μεταξύ Google και Microsoft δεν είναι και οι καλύτερες. Από την άλλη όμως, είδαμε την Apple ότι κατάφερε να φέρει τη Microsoft σε μια μεταξύ τους συνεργασία, “περιφρονώντας” κατά κάποιο τρόπο τη Google. Ακόμη, στο παρελθόν είχαμε δει, ότι είχε καταστεί δύσκολο για τη Google να τρέξει κάποιες εφαρμογές της στα Windows Phone.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Reddit που παραθέτει μια αραβική ιστοσελίδα, έχει προταθεί ότι η Google θα μπορούσε να προετοιμάσει κάποιες από τις εφαρμογές της για τα Windows 10. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά στα Windows 10 Mobile, αλλά δεδομένου ότι πάντα κάποιος μπορεί να έχει πρόσβαση στο Hangouts, στο YouTube, στο Drive, στα Docs κ.τ.λ. μέσω του browser, αυτό έχει οδηγήσει σε εικασίες ότι αυτές οι εφαρμογές θα μπορούσε να υποστηριχθούν στα Windows 10 Mobile.

Μπορεί να μην αργήσουμε να μάθουμε αν οι πληροφορίες αληθεύουν, αφού η πηγή επίσης αναφέρει ότι η Google μπορεί να ανακοινώσει την υποστήριξη των εφαρμογών της για τα Windows 10 Mobile, στο αυριανό event της Microsoft. Η εταιρία από το Redmond είχε ανακοινώσει επίσημα, ότι θα πραγματοποιήσει event στις 6 Οκτωβρίου 2015.

Τέλος, στο event η Microsoft θα αποκαλύψει τα νέα Lumia smartphone, το νέο Surface tablet και πολύ πιθανό το Microsoft Band 2. Το μόνο που μένει, είναι το αυριανό event για να δούμε αν όλα όσα αναφέραμε παραπάνω βγουν αληθινά.