Η Samsung ακούγεται πώς φτιάχνει οικονομικό foldable smartphone

Θέλει να φέρει μια αναδιπλούμενη συσκευή και στη μεσαία κατηγορία
10 Νοεμβρίου 2023 23:36
Η Samsung ακούγεται πώς φτιάχνει οικονομικό foldable smartphone

Η Samsung, γνωστή για την πρωτοποριακή της συμβολή στην αγορά των αναδιπλούμενων smartphones, ετοιμάζεται τώρα να λανσάρει και ένα πιο προσιτό μοντέλο, αφού φαίνεται πως το κόστος των Fold και Flip είναι απαγορευτικό για πολλούς, ακόμη και αν γοητεύονται από την ιδιαίτερη φύση των συσκευών.

Παρά την συνολική επιτυχία της σειράς, η υψηλή τιμή των αναδιπλούμενων συσκευών αποτελεί συχνά αποτρεπτικό παράγοντα για τους καταναλωτές. Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές από πηγές στην εφοδιαστική αλυσίδα λοιπόν, η εταιρία σχεδιάζει την κυκλοφορία ενός αναδιπλούμενου smartphones που θα εντάσσεται στην mid-range κατηγορία. Αυτό το πιο οικονομικό foldable της Samsung αναφέρεται πως είναι πιθανό να κυκλοφορήσει μέσα στο 2024.

Παρόλο ακόμα δεν έχουν δημοσιοποιηθεί πολλές λεπτομερείς, η κίνηση της Samsung να προσφέρει ένα πιο οικονομικό αναδιπλούμενο μοντέλο ακούγεται σίγουρα λογική. Ενδεικτικά, η τιμή του Galaxy Z Flip ξεκινά από τα $999 στις ΗΠΑ και του Galaxy Z Fold 5 από τα $1,799, με τι τιμές αυτές να είναι ακόμη μεγαλύτερες στη χώρα μας. Αν το νέο μοντέλο της Samsung θέλει να διαφοροποιηθεί αρκετά, τότε η τιμή του αναμένεται να είναι αρκετά κάτω κάτω από $999.

Ωστόσο, η κυκλοφορία ενός mid-range αναδιπλούμενου σίγουρα γεννά κάποιες απορίες. Η σημαντικότερη είναι και η πιο προφανής: Ποιες παραχωρήσεις θα γίνουν; Θα μειωθεί η ανθεκτικότητα της συσκευής; Πόσο μεγάλη θα είναι η οθόνη;

Όσον αφορά την επίσημη παρουσίαση, αναμένεται ότι η Samsung θα προχωρήσει στην κυκλοφορία του μοντέλου το επόμενο έτος, μαζί με τα υπόλοιπα αναδιπλούμενα επόμενης γενιάς της. Μέσα στους επόμενους μήνες σίγουρα θα αρχίσουν να ακούγονται περισσότερα, οπότε μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι για κάθε νεότερη εξέλιξη.