Νέο ξέσπασμα MrBeast: «Πάντα θα βοηθάω τον κόσμο»

Απάντησε στα σχόλια με αφορμή το πρόσφατο φιλανθρωπικό του βίντεο
05 Νοεμβρίου 2023 12:20
Νέο ξέσπασμα MrBeast: «Πάντα θα βοηθάω τον κόσμο»

Πριν μερικές ώρες, ο MrBeast ανάρτησε ένα νέο φιλανθρωπικό βίντεο, στο οποίο μαζί με την ομάδα του ανοίγουν 100 νέα πηγάδια σε διάφορα χωριά και κοινότητες χωρών στην Αφρική, για να έχουν πιο άμεση και εύκολη πρόσβαση σε καθαρό, πόσιμο νερό. Ωστόσο, φαίνεται πως ο πασίγνωστος YouTuber ήταν προετοιμασμένος για κατακραυγή, μετά από όσα συνέβησαν με τις τελευταίες τους φιλανθρωπικές δράσεις και έτσι ξέσπασε προς τους επικριτές…προκαταβολικά!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο κοινωνικό δίκτυο X (πρώην Twitter), ο Jimmy Donaldson, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, έγραψε χαρακτηριστικά πως δεν τον ενδιαφέρει τι λένε οι haters, αφού ανεξαρτήτως θα συνεχίσει να βοηθάει τον κόσμο όπως μπορεί. Αναλυτικότερα, δήλωσε:

Ξέρω ήδη ότι θα με ακυρώσουν επειδή ανέβασα ένα βίντεο στο οποίο βοηθάω ανθρώπους, και για να είμαι 100% σαφής, δεν με νοιάζει. Θα χρησιμοποιώ πάντα το κανάλι μου για να βοηθάω τους ανθρώπους και θα προσπαθώ να εμπνέω το κοινό μου να κάνει το ίδιο.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε τι είχε συμβεί, στο παρελθόν ο MrBeast είχε αναρτήσει ένα βίντεο στο οποίο βοήθησε 1000 ανθρώπους με προβλήματα όρασης σε όλον τον κόσμο, φέρνοντας το πολύ σοβαρό θέμα στο προσκήνιο. Το όλο εγχείρημα είχε γίνει ακραία viral, με πάνω από 70 εκατομμύρια προβολές σε 3 ημέρες, με την πλειοψηφία των αντιδράσεων να είναι θετικές. Όμως, παρόλο που ο YouTuber βοήθησε όλους αυτούς τους ανθρώπους ξοδεύοντας δικά του χρήματα, αλλάζοντας ολοκληρωτικά τις ζωές τους, τα social media γέμισαν και με αρνητικές αντιδράσεις. Ειδικότερα, οι τόνοι ανέβηκαν στο X, με πολλούς να λένε πως αυτό που έκανε ο MrBeast είναι "άσχημο και λάθος". Μεταξύ άλλων, πολλοί σχολίασαν πως "εκμεταλλεύτηκε ένα θέμα υγείας" και πως "εκμεταλλεύτηκε τους φτωχούς" για να γίνει ο ίδιος ακόμη πιο διάσημος.

Λίγες εβδομάδες αργότερα είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο, με μια νέα κατακραυγή για το βίντεο που ο MrBeast χάριζε σε 20.000 παιδιά στην Νότια Αφρική τα πρώτα τους παπούτσια, με αρκετούς να τον επικρίνουν πως αυτό που κάνει απέχει πολύ από την φιλανθρωπία.

Τώρα, ο MrBeast φαίνεται πως θέλει να προλάβει την κατάσταση και τα σχόλια, με τη νέα του δήλωση. Το σχετικό post ακολουθεί παρακάτω, μαζί με το νέο του βίντεο.