Νέα κατακραυγή στον MrBeast μετά το τελευταίο του βίντεο - Τι απάντησε

Ο διασημότερος YouTuber του κόσμου απάντησε σε όσους λένε ότι “δεν το έκανε για φιλανθρωπικό σκοπό“
10 Μαρτίου 2023 13:27
Νέα κατακραυγή στον MrBeast μετά το τελευταίο του βίντεο - Τι απάντησε

Στους επικριτικές και την κατακραυγή στο τελευταίο του βίντεο απάντησε ο πασίγνωστος YouTuber, MrBeast. Αφορμή έγινε ένα σχόλιο στο Twitter που έλαβε για την δράση του νέου του βίντεο, στο οποίο χαρίζει σε 20.000 παιδιά στην Νότια Αφρική τα πρώτα τους παπούτσια, με αρκετούς να τον επικρίνουν πως αυτό που κάνει απέχει πολύ από την φιλανθρωπία.

Ο Jimmy Donaldson, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, απάντησε στο tweet του χρήστη @Upwardboss, ο οποίος του έγραψε: "O κόσμος που επαινεί πράγματα όπως αυτό, όπως τον "καλό τύπο Mr Beast", αγνοούν την πραγματικότητα ότι βγάζει κέρδος από τέτοιου είδους βίντεο. Αυτό δεν είναι στην πραγματικότητα μια φιλανθρωπική δράση." 

Ο κορυφαίος σε συνδρομητές YouTuber θέλησε, μέσω αυτού του tweet, να απαντήσει σε όλα τα αρνητικά σχόλια που έλαβε και συνεχώς λαμβάνει σε κάθε του βίντεο, τα οποία εμπεριέχουν φιλανθρωπική δράση. Η απάντηση που έδωσε στο Twitter ήταν -σύμφωνα με πολλούς χρήστες του Twitter- αποστομωτική: 

Χωρίς κανένα μίσος, μάλλον δεν έχεις δει αυτό το κανάλι, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για φιλανθρωπικό ίδρυμα, και προφανώς δεν επωφελούμαι από αυτό. Το 100% όλων των εσόδων από το Beast Philanthropy πηγαίνει στη λειτουργία των συσσιτίων μου και στην ελάφρυνση του ανθρώπινου πόνου, και από την ίδρυσή του έχω βάλει προσωπικά εκατομμύρια στο Beast Philanthropy. Αυτό είναι το νόημα, να φτιάχνεις περιεχόμενο για να βοηθάς τους ανθρώπους και να παράγεις περισσότερα χρήματα για να βοηθήσεις περισσότερους ανθρώπους.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πιο πρόσφατο βίντεο του δεν ανέβηκε στο κυρίως κανάλι του "MrBeast" των 137+ εκατομμυρίων συνδρομητών, αλλά στο Beast Philanthropy που αριθμεί πάνω από 12 εκατομμύρια subs. Στον απόηχο των αρνητικών σχολίων έσπευσαν και αρκετοί ακόμη χρήστες να υποστηρίξουν τη δράση του MrBeast. Μερικά από τα tweets ακολουθούν παρακάτω: 

Ένας χρήστης έγραψε: "Τι άλλο θα έκανε ο MrBeast που θα εκνεύριζε πάλι τον κόσμο; Θα μπορούσε ολομόναχος να σώσει τα πάντα και ο κόσμος πάλι θα έβρισκε τρόπο να παραπονεθεί". Ένας άλλος γράφει: "Ακόμη κι αν ήταν στο κυρίως κανάλι του και έβγαζε κέρδος από αυτό, ποιος νοιάζεται; Αυτό δεν αλλάζει το καλό που έκανε μέσα από το βίντεο, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος κόσμος θυμώνει μαζί του. Έχει αποδείξει ότι τα πηγαίνει καλά με τη διαχείριση των χρημάτων που βγάζει ανεξαρτήτως, οπότε δε καταλαβαίνω όλο αυτό το επιχείρημα."

Στην πρόσφατη φιλανθρωπική του δράση, ο MrBeast αποφάσισε να βοηθήσει 1000 ανθρώπους με προβλήματα όρασης, μια κίνηση η οποία έφερε ποικίλες αντιδράσεις

Όσο για το περιβόητο πρόσφατο φιλανθρωπικό βίντεο του MrBeast, αυτό μπορείτε να το δείτε παρακάτω.