Sponsored By Huawei

HUAWEI FreeBuds Pro 3: Ο κρυστάλλινος ήχος συναντά την εξαιρετική ακουστική

Καθαρή φωνή και εξαιρετική ηχητική απομόνωση
31 Οκτωβρίου 2023 09:00
HUAWEI FreeBuds Pro 3: Ο κρυστάλλινος ήχος συναντά την εξαιρετική ακουστική

Η HUAWEI παρουσιάζει τη νέα γενιά ασύρματων ακουστικών, τα HUAWEI FreeBuds Pro 3, τα οποία φέρνουν μια εξαιρετική εμπειρία ήχου με κορυφαίες τεχνολογίες και δυνατότητες. Μαζί με τα χαρακτηριστικά θα αναφέρω και τη δική μου εμπειρία, καθώς το FreeBuds Pro 3 είναι τα ακουστικά επιλογής μου.

Κρυστάλλινος Ήχος και Εξαιρετική Ακουστική

Ο ήχος είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτών των ακουστικών. Με το Hi-Res Dual Driver Sound System, τα HUAWEI FreeBuds Pro 3 προσφέρουν κρυστάλλινο ήχο με ευρύ φάσμα συχνοτήτων, καλύπτοντας από τα 48 kHz μέχρι τα 14 Hz, και απόλυτη ακουστική ακρίβεια. Οι ακουστικές προδιαγραφές περιλαμβάνουν τις κωδικοποιήσεις L2HC 2.0 και LDAC™, καθώς και πιστοποιήσεις HWA και Hi-Res Audio Wireless, εξασφαλίζοντας υψηλής ανάλυσης ήχο. Ο αλγόριθμος Triple Adaptive EQ εξατομικεύει την ακουστική εμπειρία για κάθε χρήστη.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Τα ακουστικά παράγουν πραγματικά εξαιρετικό ήχο, τόσο σε ποιότητα όσο και σε ένταση. Τα χρησιμοποιώ διαρκώς τόσο για μουσική όσο και για ταινίες και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος. Με ευκολία μπορώ να πω πως είναι τα καλύτερα ακουστικά που είχα εδώ και χρόνια.

Κορυφαία Απομόνωση Θορύβου και Καθαρή Φωνή

Με το Intelligent Active Noise Cancellation (ANC) 3.0, τα ακουστικά προσφέρουν εξαιρετική ηχητική απομόνωση, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν τη μουσική τους ή να πραγματοποιούν κλήσεις χωρίς διακοπές, ακόμα και σε θορυβώδες περιβάλλον. Η τεχνολογία Pure Voice 2.0 και ο αλγόριθμος Intelligent ANC 3.0 βελτιώνουν την ποιότητα της φωνής κατά τις τηλεφωνικές κλήσεις, επιτρέποντας πεντακάθαρη επικοινωνία ακόμα και σε θορυβώδη περιβάλλοντα.

Όντως, τα ακουστικά έχουν κορυφαίο ANC. Τα χρησιμοποιώ κάθε φορά στις πτήσεις μου, πολλές φορές χωρίς να αναπαράγω τίποτα, απλά και μόνο για την απομόνωση θορύβου στο αεροπλάνο. Στις κλήσεις μου ακούω πεντακάθαρα το συνομιλητή μου, ενώ ρωτώντας τους πολλές φορές, μου έχουν απαντήσει πως με ακούνε τόσο καθαρά που δεν καταλαβαίνουν πως μιλάω από τα ακουστικά.

Στυλ και Εργονομία

Το σχεδιασμός των HUAWEI FreeBuds Pro 3 είναι εμπνευσμένος από τη φύση και παρουσιάζεται σε τρία διαφορετικά χρώματα: Ceramic White, Green και Silver Frost. Η γυάλινη θήκη είναι κατασκευασμένη από γυαλί νανοτεχνολογίας, προσφέροντας αντοχή στη φθορά. Επιπλέον, τα ακουστικά είναι πιστοποιημένα με IP54 ως προς την αντοχή σε σκόνη και νερό, καθιστώντας τα κατάλληλα για έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Εδώ να προσθέσω πως έχουν εξαιρετικά ικανοποιητική εφαρμογή στο αυτί. Παραμένουν στη θέση τους χωρίς να χρειάζεται να τα διορθώσω, ενώ ταυτόχρονα δεν είναι ενοχλητικά στο αυτί, αυξάνοντας την ώρα που μπορώ να τα φοράω με άνεση.

Έξυπνη Συνδεσιμότητα και Μεγάλη Διάρκεια Μπαταρίας

Τα HUAWEI FreeBuds Pro 3 υποστηρίζουν τη σύνδεση σε δύο συσκευές ταυτόχρονα, εναλλάσσοντας μεταξύ συσκευών iOS και Android χωρίς διακοπές. Με τη θήκη φόρτισης, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν έως 31 ώρες ακρόασης, ενώ τα ακουστικά μπορούν να παρέχουν έως και 6.5 ώρες ακρόασης με μία πλήρη φόρτιση. Υποστηρίζεται επίσης η ασύρματη φόρτιση.

Η σύνδεση με τις συσκευές μου γίνεται άμεσα μόλις βγάλω τα ακουστικά από τη θήκη. Πολλές φορές βλέπω μία σειρά στο iPad μου και με καλεί κάποιος στο τηλέφωνό μου (Galaxy S23 Ultra). Μόλις το σηκώσω, η μεταφορά ήχου είναι άμεση, συνεχίζω να μιλάω από τα FreeBuds και μόλις το κλείσω, συνεχίζεται η αναπαραγωγή της σειράς και ο ήχος μεταφέρεται άμεσα ξανά στα ακουστικά. Όσον αφορά την μπαταρία είμαι απόλυτα ικανοποιημένος παρόλο που έχω διαρκώς το ANC ενεργοποιημένο.

Με τα HUAWEI FreeBuds Pro 3, η Huawei συνεχίζει να πρωτοπορεί στον τομέα της ασύρματης τεχνολογίας, προσφέροντας μια πλήρη εμπειρία ήχου και συνδεσιμότητας για τους λάτρεις της μουσικής και της επικοινωνίας, ανεξαρτήτως περιβάλλοντος.

Tα HUAWEI FreeBuds Pro 3 είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI,καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.