Tiktoker γίνεται viral βάζοντας επικίνδυνα έντομα στο πρόσωπό της

Δηλητηριώδεις αράχνες, σκουλήκια και πολλά ακόμα....
02 Οκτωβρίου 2023 23:41
Tiktoker γίνεται viral βάζοντας επικίνδυνα έντομα στο πρόσωπό της

Τα κατοικίδια έντομα δεν τόσο συνηθισμένα όσο τα πιο κοινότυπα όπως γάτες, σκύλοι, πουλιά ή ψάρια. Για αυτόν τον TikToker όμως που θα δείτε παρακάτω είναι η λατρεία του, καθώς έχει στην κατοχή του μια ποικιλία εντόμων, αραχνών, σκορπιών και μυριάποδων.

Ο λόγος για τον γερμανοπολωνικής καταγωγής @Insecthaus_adi ή κατά κόσμον Adrian Kozakiewicz, ο οποίος στη δική του σελίδα στο TikTok ασχολείται με τα αγαπημένα του πολύποδα κατοικίδια. Πρόσφατα ζήτησε τη βοήθεια μιας άλλης content creator, της @Zclina για να παρουσιάσουν με έναν διαφορετικό τρόπο την συλλογή του και η προσπάθειά τους έγινε viral. 

Τι έκανε η Zclina; Έβαλε μερικά από τα πιο επικίνδυνα έντομα στο πρόσωπό της! Αυτά σε περιπτώσεις περνούσαν πάνω από τα μάτια της ή και το στόμα της, αλλά η TikToker διατήρησε την ψυχραιμία της. Σε μια περίπτωση κιόλας έβαλε έναν σκορπιό να κάτσει πάνω της και ήταν σε μέγεθος όσο το χέρι της. Όχι όμως και όσοι έβλεπαν το βίντεο με τα σχόλια να ποικίλουν από τους χρήστες πως "αηδίασαν", άλλοι "αγχώθηκαν" και μόνο βλέποντάς το ή ούρλιαζαν πάνω από τα κινητά τους. 

Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω δεν είναι για όλους και καλό είναι όσοι δεν αντέχετε να μην το δείτε. Πάντως μετράει πάνω από 1.4 εκατομμύρια likes το συγκεκριμένο βίντεο. 

Δείτε το βίντεο που έγινε viral: 

@insecthaus_adi

All creatures shown in the video are my pets 🪲👧🏼🐌🐝🦂

♬ Aggressive Infernal Funk (Speed Up) - DJ Oliver Mendes

Για την ιστορία ο Kozakiewicz μετράει πάνω από 14.6 εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok και τα βίντεό του ξεπερνούν τα 274 εκατομμύρια likes

Tags: