DJI Mini 4 Pro: Το πρώτο Mini με αποφυγή εμποδίων προς κάθε κατεύθυνση

Το νέο μικρό της DJI
26 Σεπτεμβρίου 2023 09:10
DJI Mini 4 Pro: Το πρώτο Mini με αποφυγή εμποδίων προς κάθε κατεύθυνση

Η DJI κυκλοφόρησε το Mini 4 Pro, το πρώτο της drone από την κατηγορία Mini με αποφυγή εμποδίων προς κάθε κατεύθυνση. Το drone μπορεί να “δει” μπροστά, πίσω και κάτω χάρη στο σύστημα Advanced Pilot Assistance System (APAS), το οποίο δίνει τη δυνατότητα στο drone να φρενάρει και να παρακάμπτει από μόνο του εμπόδια κατά τη διάρκεια της πτήσης. Το μικρό μέγεθός του, το βοηθά να κινείται πιο άνετα ανάμεσα από δέντρα και κλαδιά, δίνοντας στο χρήστη μεγαλύτερη ασφάλεια σε συνθήκες πυκνής βλάστησης.

Το νέο Mini 4 Pro μπορεί να συγκριθεί σε δυνατότητες με το μεγαλύτερο και ακριβότερο DJI Air 3. Έχει παρόμοια κάμερα 48MP με f/1.7 αλλά τώρα προσθέτει 4K video στα 100fps (1080p στα 200fps) και Ocusync 4 μετάδοση στα 20 χιλιόμετρα. Η διάρκεια της μπαταρίας είναι ίδια με το Mini 3 Pro στα 30 λεπτά.

Φυσικά διαθέτει “True Vertical Shooting” για καταγραφή video σε κάθετη μορφή. Η απογείωση και η προσγείωση γίνεται με ταχύτητα πέντε μέτρων το δευτερόλεπτο. Αξίζει να σημειωθεί πως το Mini 4 Pro χρησιμοποιεί τις ίδιες μπαταρίες με το Mini 3 Pro, ωστόσο χρειάζεται νέο controller για να έχετε το Ocusync 4.

Το DJI Mini 4 Pro είναι διαθέσιμο προς πώληση στα €819 με το standard controller RC-N2, ενώ αν θέλετε το RC 2 θα πρέπει να δώσετε €1.029. Το Fly More Combo ανέρχεται στα €1.159 και προσθέτει δύο μπαταρίες στο πακέτο.

Tags: