Χ: Εξαφανίστηκαν ξαφνικά εικόνες από το παλιό Twitter πριν το 2014

Τι δήλωσε το Χ για το πρόβλημα και αν θα διορθωθεί
22 Αυγούστου 2023 13:08
Χ: Εξαφανίστηκαν ξαφνικά εικόνες από το παλιό Twitter πριν το 2014

Πανικός προκλήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο όταν οι χρήστες της πλατφόρμας "X" (πρώην Twitter) ανακάλυψαν πως χιλιάδες -αν όχι εκατομμύρια εικόνες- είχαν εξαφανιστεί μυστηριωδώς από το site

Το πρόβλημα εντοπίστηκε το περασμένο Σάββατο καθώς tweets από το παλιό Twitter πρακτικά δεν εμφανίζονταν κανονικά και ειδικά όσα είχαν φωτογραφίες, τα links μέσα δεν μπορούσαν να πατηθούν και εμφανίζονταν με ένα προσωρινό "t.co" URL. Ωστόσο, το τμήμα υποστήριξης του X εξέδωσε ανακοίνωση αναγνωρίζοντας το bug αυτό και δίνοντας λίγο παραπάνω φως στην υπόθεση. 

Συγκεκριμένα το X ανέφερε ότι το bug αυτό επηρέασε όλες τις εικόνες και τις φωτογραφίες που είχαν ανέβει πριν τον Δεκέμβριο του 2014, όπως την περίφημη viral selfie των Oscars 2014 που πόζαρε το μισό Χόλιγουντ. Έκτοτε μια από τις πρώτες viral φωτογραφίες του παλιού Twitter επανήλθε κανονικά, αλλά ακόμη το πρόβλημα παραμένει για διάφορα ακόμη tweets από εκείνη την ημερομηνία. 

"Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακο εντοπίσαμε ένα bug που εμπόδισε την εμφάνιση εικόνων πριν από το 2014. Δεν χάθηκε καμία φωτογραφία ή άλλα δεδομένα. Διορθώσαμε το bug και το πρόβλημα θα λυθεί εντελώς μέσα στις επόμενες μέρες" ανέφερε το @Support του Χ σε tweet του. Επομένως μέσα στα επόμενα 24ωρα θα έχει διορθωθεί πλήρως το πρόβλημα με τις παλιές φωτογραφίες του X/Twitter.