Νέες εικόνες από τη θύρα φόρτισης των iPhone 15 επιβεβαιώνουν αυτό που ακούμε εδώ και καιρό

Φαίνεται ότι η Apple θα κάνει όντως τη μετάβαση σε USB-C
08 Αυγούστου 2023 19:05
Νέες εικόνες από τη θύρα φόρτισης των iPhone 15 επιβεβαιώνουν αυτό που ακούμε εδώ και καιρό

Η Apple θα κάνει κατά πάσα πιθανότητα φέτος τη μετάβαση από τη θύρα lighting σε USB-C για τα iPhone 15 και μόλις διέρρευσαν νέες εικόνες που θέλουν να σας δώσουν μια νέα ματιά στις θύρες.

Πιο συγκεκριμένα, το gsmarena δημοσίευσε κάποιες εικόνες που δείχνουν τις θύρες USB-C των iPhone 15, iPhone 15 Plus και iPhone 15 Pro Max, οι οποίες ουσιαστικά επιβεβαιώνουν τη μετάβαση. Οι φωτογραφίες ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας από το lipilipsi στο Χ (Twitter) και παρουσιάζουν την υποδοχή πάνω στο PCB των τηλεφώνων.

Δείτε την εικόνα παρακάτω:

Σύμφωνα με όλα όσα ακούγονται, τα «φθηνά» iPhone 15 θα έχουν USB-C 2.0 που θα προσφέρουν 480Mbps για τη μεταφορά δεδομένων και έως 20W στη φόρτιση. Από την άλλη, τα iPhone 15 και iPhone 15 Pro Max θα προσφέρουν USB-C 3.2 ταχύτητες με καλύτερη απόδοση, προσφέροντας την πρώτη αξιοσημείωτη αύξηση ταχύτητας σε iPhone εδώ και περίπου 11 χρόνια.

Επίσης, παλιότερα είχε ακουστεί ότι η Apple θα περιορίσει τις ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων, αλλά και της φόρτισης στα USB-C αξεσουάρ της και καλώδια φόρτισης που δεν αποτελούν μέρος του “Made for iPhone” προγράμματος. Αυτό σημαίνει ότι δε θα μπορείτε να συνδέσετε οποιοδήποτε USB-C καλώδιο και να πάρετε τις ίδιες ταχύτητες με ένα γνήσιο USB-C καλώδιο που έχει την υπογραφή της Apple.

Πατώντας εδώ, μπορείτε να μάθετε σημαντικά χαρακτηριστικά που θα έχουν μάλλον τα iPhone 15 της Apple.

Φήμες λένε ότι τα νέα iPhone θα αποκαλυφθούν στις 12 ή στις 13 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 22 Σεπτεμβρίου στην Αμερική.

Tags: