Δείτε πόσο μεγαλύτερο θα είναι το iPhone 16 Pro Max σε σχέση με το iPhone 15 Pro Max (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Apple αναμένεται να αυξήσει τις ίντσες στο επόμενο τηλέφωνό της
16 Μαΐου 2024 16:37
Δείτε πόσο μεγαλύτερο θα είναι το iPhone 16 Pro Max σε σχέση με το iPhone 15 Pro Max (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σύμφωνα με διάφορες φήμες που κυκλοφορούν κατά καιρούς, η Apple θα αλλάξει τις ίντσες στα φετινά iPhone, με αποτέλεσμα το πιο ακριβό και πιο δυνατό μοντέλο της, το iPhone 16 Pro Max, να έχει μεγαλύτερη οθόνη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ακούμε, το iPhone 16 Pro θα έχει αυτή τη φορά 6.3 ίντσες, ενώ το Max μοντέλο θα ανέρχεται στις 6.9 ίντσες. Τώρα, στη δημοσιότητα ήρθε μία ακόμη φωτογραφία με έναν τύπο που έφτιαξε μία dummy (ψεύτικη) iPhone 16 Pro Max συσκευή και τη βάζει δίπλα διπλά με το iPhone 15 Pro Max για να σας δείξει πόσο μεγαλύτερο θα είναι το επόμενο τηλέφωνο της Apple.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το iPhone 15 Pro Max έχει οθόνη στις 6.7 ίντσες, αλλά η Apple σκοπεύει να κάνει ακόμη πιο μεγάλο το επόμενο Max τηλέφωνό της κατά 0.2 ίντσες.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Εσάς πώς σας φαίνεται ότι το iPhone 16 Pro Max θα έχει μεγαλύτερο μέγεθος σε σχέση με τα προηγούμενα Max μοντέλα της Apple; Πείτε μας στα σχόλια. Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει την iPhone 16 σειρά της αυτόν τον Σεπτέμβριο, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: