Φήμη: Η Samsung ξεκινά την παραγωγή του Galaxy Ring

Ένα ακόμα wearable για την εταιρία
30 Ιουλίου 2023 11:31
Φήμη: Η Samsung ξεκινά την παραγωγή του Galaxy Ring

Τον τελευταίο χρόνο υπάρχουν φήμες πως η Samsung αναπτύσσει ένα νέο wearable, ένα έξυπνο δαχτυλίδι το οποίο θα ονομαστεί πιθανότατα Galaxy Ring. Τώρα, σύμφωνα με το The Elec, η εταιρία έχει ολοκληρώσει την ανάπτυξη της συσκευής και είναι έτοιμη να περάσει στην παραγωγή της μέσα στον επόμενο μήνα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η προμήθεια του hardware έχει εξασφαλιστεί και είναι απλά θέμα απόφασης του πότε θα περάσει η Samsung σε μαζική παραγωγή.

Οι φήμες λένε πως παρόλο που η παραγωγή είναι έτοιμη να ξεκινήσει, η επίσημη παρουσίαση του προϊόντος δε θα έρθει πριν το 2024. Πέρα από τις τυπικές διαδικασίες αδειών, το Galaxy Ring πρέπει να περάσει και από διάφορες πιστοποιήσεις για να μπορέσει να θεωρηθεί ως μία “ιατρική συσκευή”, όπως τα Galaxy Watch τα οποία δεν προσφέρουν απλά ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα, αλλά ανίχνευση ακανόνιστου καρδιακού ρυθμού.

Οι πιστοποιήσεις αυτές μπορεί να διαρκέσουν αρκετούς μήνες οπότε εικάζεται πως το Galaxy Ring θα έρθει στην αγορά κάποια στιγμή μέσα στο 2024, ενώ κάποιοι εκτιμούν πως η ανακοίνωση θα συμπέσει με την παρουσίαση των Galaxy S24 series.