Microsoft Lumia 950 XL με 200 ευρώ αξεσουάρ στο πακέτο αγοράς;

Έξυπνη κίνηση από τη Microsoft
20 Σεπτεμβρίου 2015 17:56
Microsoft Lumia 950 XL με 200 ευρώ αξεσουάρ στο πακέτο αγοράς;

Σύμφωνα με νέα φήμη που προέρχεται από το γαλλικό Windows Phone blog, η τιμή του Microsoft Lumia 950 XL θα κυμαίνεται κοντά στη τιμή του iPhone 6S της Apple.

Παρά το γεγονός ότι η πηγή δεν αναφέρει την ακριβή τιμή του επερχόμενου Lumia 950 XL, μας λέει μόνο ότι θα βρίσκεται λίγο κάτω από την τιμή του iPhone 6S. Στο σημείο αυτό πρέπει ν’ αναφέρουμε πως η στην αγορά της Γαλλίας το iPhone 6S είναι πιο ακριβό απ’ ότι στην αγορά της Αμερικής και δεν γνωρίζουμε ακόμη κατά πόσο θα κυμανθεί η τιμή του Lumia 950 XL σε διάφορες αγορές σε όλο τον κόσμο.

Η πηγή επίσης αναφέρει, ότι με βάση τη σύγκριση της τιμής μεταξύ των δύο συσκευών, στο Lumia 950 XL θα πρέπει να περιμένουμε και διάφορα αξεσουάρ αξίας 200 ευρώ, τα οποία λογικά θα περιλαμβάνονται στο πακέτο αγοράς της συσκευής. Ενώ δεν αναφέρονται ποια θα είναι αυτά, το πιο πιθανό είναι να περιλαμβάνεται το νέο Continuum Dock, ένα Bluetooth ηχείο, καθώς και ένα NFC “Treasure” tag.

Όπως πολλοί μπορεί να γνωρίζουν, το Microsoft Lumia 950 XL αναμένεται να έχει οθόνη AMOLED στις 5,7 ίντσες ανάλυσης 1440x2560, επεξεργαστή Snapdragon 810, μνήμη RAM 3GB, 32GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο μ’ επέκτασή του με κάρτα microSD, κύρια κάμερα 20MP τεχνολογίας PureView με Carl Zeiss οπτικά μέρη και triple-LED φλας, μπροστινή κάμερα 5MP και μπαταρία στα 3.300mAh. Επίσης, από διαρροή κάποιων φωτογραφιών, είδαμε ότι η κατασκευή του θα αποτελείται από πολυκαρβονικό πλαστικό.

Πως σας φαίνεται η τιμή που προτείνει η Microsoft για τη νέα της ναυαρχίδα σε σύγκριση με τη τιμή του iPhone 6S της Apple, αν αναλογιστούμε ότι θα περιλαμβάνει και 200 ευρώ αξεσουάρ στο πακέτο αγοράς της συσκευής; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια.